Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 30 Masterexamina i humaniora  (Masterexamen (MA)) i Mellanösternstudier 2023

30 Masterexamen (MA) Program i Mellanösternstudier 2023

Översikt

En magisterexamen är ett utmärkt val för alla studerande, så att de kan få en forskarexamen, utöka sin kunskapsbas och yrkeskunskaper, och få en fördel i en konkurrensutsatt arbetsmarknad. Det finns många olika områden i studien som är tillgängliga för en magisterexamen, inklusive en hel studier fokuserat på Mellanöstern. Så vad är en MA i Mellanösternstudier?

&nbsp

En magisterexamen i Mellanösternstudier fokuserar oftast enbart på västra Asien och Nordafrika. En sådan studiegång kommer vanligtvis täcker ämnen såsom politik, ekonomi, historia, kulturer och internationella relationer i Mellanöstern. Program lära eleverna om olika problem som regionen står inför, potentiella lösningar och förbindelser med resten av världen. Dessa program kan också ofta har religionsvetenskap, mediekurser, affärs kurser, eller militära studier.

&nbsp

Studera Mellanöstern har många fördelar, en av det första och viktigaste av dessa är ökad förmåga att hitta ett jobb. En magisterexamen kan också förbättra en individs kritiskt tänkande samt problemlösning färdigheter.

&nbsp

Det finns många potentiella karriärer tillgängliga för de med en magisterexamen i Mellanösternstudier. Ett framträdande område är inom regeringen arbetar på utrikespolitiken eftersom många olika frågor i internationella relationer involverar Mellanöstern. Jobb finns även i den privata sektorn arbetar för utländska företag eller ideella grupper. Journalistik är ett annat utmärkt område för Mellanösternstudier akademiker att fortsätta.

&nbsp

Kostnaden för en avancerad examen i Mellanösternstudier kan variera kraftigt beroende på det individuella programmet, skolan och studielandet.Det är viktigt att potentiella studenter över sina alternativ noga för att säkerställa en god finansiell passform.

&nbsp

Om du är intresserad av att driva en MA i Mellanösternstudier, sedan börja söka på nätet idag. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.

Läs mer

Filter

  • Masterexamen (MA)
  • Samhällsvetenskap
  • Områdesstudier
  • Mellanösternstudier
Studiefält
  • Samhällsvetenskap (30)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat