Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 7 Masterexamina i humaniora (Masterexamen (MA)) i Modekommunikation 2024

7 Masterexamen (MA) Program i Modekommunikation 2024

Översikt

En magisterexamen erbjuder avancerad undervisning i ett specifikt studieområde. Studenter som söker en MA söker att förbättra sina karriärer, få fördjupad kunskap inom en viss aspekt av deras område, eller förbereda sig för fortsatta studier på doktorandnivå.

Vad är en MA i mode kommunikation? Mode världen är en spännande, snabb karriär som kräver kreativitet och angelägen affärsintresse. Modekommunikation centra på att initiera och genomföra strategier för brand management och utveckla metoder för att uppnå marknadsföringsmål. Studenter som bedriver denna examen kommer att förstå betydelsen och funktionen av kommunikation inom modebranschen. Brandhantering betonas i kurser som modemarknadsföring, forskningsmetoder, produktinnovation och aspekter av samtida mode. Eleverna kommer att lära sig hur problem som ny teknik, socialt ansvar och konsumentens växande roll kan påverka konkurrenskraftiga strategier. Programmen kan innehålla kursarbete, projekt och praktikplatser.

Studiet av mode kommunikation ger både personliga och professionella fördelar. Färdigheter utvecklas i observation, forskning, kreativt tänkande, flexibilitet och förvaltning. Dessa förmågor hjälper eleverna att nå individuella mål och öka produktiviteten på arbetsplatsen.

Programmen är tillgängliga över hela världen, vilket ger en variation i kursens längd och läroplan. På grund av variablerna av plats- och examenskrav varierar kostnaden mycket från skolan till skolan. Eleverna ska utvärdera sina val och välja det bästa alternativet för deras individuella behov.

Kandidater är kvalificerade för ledarroll roller inom modebranschen, inklusive ledande befattningar inom marknadsföring, kommunikation, konton, digital marknadsföring och sociala medier. Jobb finns i presskontor och PR-avdelningar. Studenterna anställs också som evenemangshanterare, mode stylister, webbinnehållsinstitut och medieplanerare. Redaktörer behövs för modepublikationer. Karriärmöjligheter är rikliga och spännande.

Med en mängd olika scheman tillgängliga runt om i världen är det dags att flytta upp till en karriär inom modekommunikation. Ta det första steget. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

 • Masterexamen (MA)
 • Mode
 • Modekommunikation
Studiefält
 • Mode (7)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat