Keystone logo

9 Masterexamen (MA) Program i Musikbranschen 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MA)
  • Scenkonst
  • Musik
  • Musikbranschen
Studiefält
  • Scenkonst (9)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Masterexamen (MA) Program i Musikbranschen

En MA är en avancerad grad som ger djupgående, koncentrerad instruktion i ett valt område. Studenter kan använda graden för att avancera karriärer, koncentrera sig på en viss aspekt av deras fält, eller förbereda sig för att fortsätta studier på doktorandnivå.

Vad är en MA i musikbranschen? Studier centrerar på affärsaspekterna av musik snarare än prestanda kapacitet. Studenterna kommer att få en grundlig förståelse för musikindustrin och lära sig att skapa ett framgångsrikt musikföretag. Instruktion i marknadsföringsstrategier ger studenterna möjlighet att använda teknik och andra verktyg för att skapa fläktintresse. Ledarskap och etikkurser utforskar behovet av etiska val på områden som behandling av konstnärer och immateriella rättigheter. Företagsfinansiering ger kompetens för finansiell analys och finansieringsverksamhet. Läroplanen kan innehålla statistik, ledningsbokföring, informationsteknik, mänskligt beteende och ledarskap för musik.

Att bedriva examen ger fördelar för både personligt och professionellt liv. En förståelse för PR-aktiviteter hjälper eleverna att bygga förtroende och förbättra dagliga interaktioner. Kurser i ledarskap och etik ökar beslutsfattandet på alla nivåer.

Kostnaden för programmet varierar beroende på platsen för skolan, den tid som krävs för att slutföra och läroplanen. Genom utredning av globala alternativ kan eleverna bestämma det bästa valet för att passa deras behov.

Karriärmöjligheter är rikliga för specialister inom alla områden inom musikbranschen. Industrin trivs på utbildade proffs i såväl verksamhet som prestanda. Jobb finns i musikpublicering, marknadsföring och distribution av inspelningar, hantering av online-streamingtjänster, kontrakt och licensiering, upphovsrätt och musikteknik. Kandidater kan också tillämpa sina färdigheter inom områdena kommunikation, marknadsföring och PR för att främja konstnärer och musikaliska grupper. Professionella är också skyldiga att planera och hantera konsertturer och inspelningssessioner.

En mästare i musikbranschen ger möjlighet att ta en ledarroll i en snabb och konkurrenskraftig bransch. Börja din avancerade träning idag. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.