Keystone logo

9 Masterexamen (MA) Program i Pedagogik Instruction Pedagogik 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MA)
  • Pedagogik
  • Instruction
  • Pedagogik
Studiefält
  • Pedagogik (9)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Masterexamen (MA) Program i Pedagogik Instruction Pedagogik

En MA eller Master of Arts, examen är en examen grad vanligtvis inom områdena humaniora eller samhällsvetenskap. Denna grad av examen är nödvändig för att börja arbeta för att tjäna en doktorsexamen.

Vad är en MA i Pedagogik? Denna grad hjälper nuvarande och framtida pedagoger att utveckla sina pedagogiska metoder. Den undervisar också inlärningsteorierna bakom de genomförda metoderna. I vissa länder är graden mer relaterad till socialt arbete än undervisning. Många magisterexamina på detta område är baserade på ett specialiserat område, som t.ex. begåvad utbildning, lärarutbildning, matematik eller etik. Fokuset på dessa grader är ibland koncentrerat på ett område av det pedagogiska spektrumet. Andra gånger är det en allmän översikt över pedagogiken som ämne.

Studerande i denna grad spår lär sig att lära sig akademiska ämnen effektivt, samt hur man kan styra sina egna studenter i sociala färdigheter och kulturella normer. Kandidater till MA i Pedagogik kan komma undan med förmågan att genomföra undervisningsstrategier och bedöma samt ompröva sin praxis när man lär eller vägledar någon, inte bara studenter.

Kostnaden för att slutföra en MA i Pedagogik skiljer sig från skolan till skolan, såväl som från land till land. Programmet tar de flesta heltidsstuderande ungefär två år att slutföra.

Kandidater av dessa program tycker ofta att de kan utöva sin handel i grundskolan eller gymnasiet som lärare. Denna grad begränsar emellertid inte akademiker till undervisning bara. En magisterexamen i pedagogik kan hjälpa akademiker att hitta anställning i läroplanutveckling för en mängd företag. Vissa akademiker arbetar inom utbildningspolitiken. Dessutom kan denna examen hjälpa akademiker att arbeta i någon undervisningskapacitet, oavsett om det är i en skola, ett fängelse, ett barnhem eller ett företag.

Det finns många program världen över som erbjuder magisterexamen i pedagogik. Förutom lokala universitet finns det många online-erbjudanden på detta område. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.