Keystone logo

19 Masterexamen (MA) Program i Studier i administration Personaladministration (HR) Personaladministration 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MA)
  • Studier i administration
  • Personaladministration (HR)
  • Personaladministration
Studiefält
  • Studier i administration (19)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Masterexamen (MA) Program i Studier i administration Personaladministration (HR) Personaladministration

Kollar specialister inom personaladministration som strategiska samarbetspartners innebär att de förväntas bidra till medvetenhet och synpunkter på branschens krav och strategier. Därför förbereder en examen studenter att bli partner med chefer, ledare och personal. Samarbete av denna kvalitet garanterar hög prestanda i en organisation.

Vad är en MA i Human Resources Management? Tjänar en Master of Arts (MA) är ett attraktivt val för de som tycker om coaching, utbildning och mentorskap andra. Läroplanerna kretsar kring praktisk tillämpning av kunskaper i arbetslivet genom att förse studenterna med en full uppsättning verktyg för mänskliga resurser kompetens, från förmåner och ersättningar till strategisk planering och affärsutveckling.Studenter tjänar en avancerad examen i personalförvaltningen ger ett brett sortiment av väsentliga, dagliga personal konsulttjänster till team ledare och personal inom administration, personalinteraktion och verksamhetsstyrning.

Detta program är till nytta för dem som vill röra sig uppåt i sitt yrke och lära sig på en högre utbildningsnivå. Dessutom förbereder programmet eleverna för ett jobb inom personalförvaltning genom att fylla i en lista över ämnen som är avsedda för framställning av grundläggande kunskap och kapacitet i linje med strikta krav karriär.

Akademiska institutioner rikstäckande och i hela världen erbjuder olika priser för sina program. De som har intresse av att få en övre nivå examen i mänskliga resurser bör kontakta enskilda skolor för att diskutera räntor, kursavgifter och registreringskostnader.

En MA förbereder eleverna att vara välutrustade personalgeneralister. Dessutom programmen ger betoning inom andra viktiga områden, sådana informationssystem, organisationsutveckling, coaching och rådgivning, samt skadestånd. De fördjupade positioner studenter att bli viktiga samarbetspartner i att stärka och genomföra arbetsplatsstrategier som ger resultat.

Intresserade studenter ska vidta åtgärder för att få en avancerad examen i personalförvaltning. Fördelarna inkluderar förhöjd ämnet kompetens och stärkt förmåga att tänka bortom typiska gränser och utmärka sig i området. Online klasser presentera en flexibel inlärningsmiljö trots platsen av en student, förutsatt tillgång till Internet är tillgänglig.För att komma igång med en klass, söka efter program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.