Keystone logo

9 Masterexamen (MA) Program i Journalistik och masskommunikation Kommunikation Professionell kommunikation 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MA)
  • Journalistik och masskommunikation
  • Kommunikation
  • Professionell kommunikation
Studiefält
  • Journalistik och masskommunikation (9)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Masterexamen (MA) Program i Journalistik och masskommunikation Kommunikation Professionell kommunikation

En Master of Arts examen, eller MA, är en forskarutbildning som introducerar studenterna till djupare förståelse för sitt område och en smalare inriktning som ett område av specialisering. Studenterna har även möjlighet att utveckla ledaregenskaper som är lämpliga för deras bransch som kompletterar deras akademisk framgång. Ett masterprogrammet kan ta ett år eller två för att slutföra och kan leda till ytterligare skolgång eller bekväma karriärmöjligheter.

Vad är en MA i Professional Communication? Dessa program omfattar normalt ämnesområden såsom globala kommunikationsprocesser och teorier, organisationskommunikation och användning av kommunikationsfärdigheter i hela näringslivet. Kurser kan fokusera på områden av digitala eller multimediakommunikation eller retoriska studier. Övertalning, etik, hövlighet och kritiskt tänkande är andra ämnen som eleverna skulle lösa.

Studenter kan dra nytta av att delta i denna typ av program på många sätt.Vissa program inrättas för att komma runt de Tidtabellerna yrkesverksamma med arbete ansvar. De flesta av de heltidsstuderande som arbetar med denna grad tycker att deras akademiska rådgivare arbeta med dem för att utforma ett program som passar deras intressen och personliga mål.

Kostnaderna undervisning och uppehälle kommer naturligtvis att variera från en skola till en annan. Detta gäller särskilt för skolor som är belägna i olika länder. För den mest exakta uppgifter om kostnaderna för detta utbildningsprogram bör hoppfulla studenter kontakta skolorna direkt.

Nästan varje jobb kommer att kräva en viss nivå av kommunikationskompetens, men de studenter som tjänar magisterexamen kan förvänta tillgång till några mycket givande karriärer. Dessa inkluderar karriärer inom skriva och redigera, publicitet och reklam, eller kundservice och försäljning.Andra arbetstillfällen kan hittas med händelseplaneringsbyråer, den nyheterna industrin, marknads forskningscentra och alla organisationer som kräver en PR-specialist. Några fler möjliga titlar inkluderar kommunikationsspecialist, interna kommunikationsansvarig och mediespecialist.

Om det ser ut som den typ av program som du skulle få, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.