Keystone logo

28 Masterexamen (MA) Program i Studier i marknadsföring Public Relations (PR) 2024

Filter

Filter

 • Masterexamen (MA)
 • Studier i marknadsföring
 • Public Relations (PR)
Studiefält
 • Studier i marknadsföring (28)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Masterexamen (MA) Program i Studier i marknadsföring Public Relations (PR)

  En magisterexamen, eller MA, är en forskarutbildning som är tillgänglig för studenter inom fakulteten och humaniora. Eleverna fyller normalt och försvarar en avhandling i slutet av sin examen, men vissa program kan tillåta praktik i stället.

  Vad är en MA i PR? Detta är en rigorös studieperiod som koncentrerar sig på den etiska och strategiska användningen av kommunikation i offentliga och kommersiella sammanhang. Den vanliga graden planerar djupt in i den moderna kommunikationsteknologins filosofier och samhällsvetenskap, och utbildar eleverna att navigera i den offentliga världen på uppdrag av en mängd olika klienttyper som myndigheter, offentliga företag, kändisar och mycket mer. Potentiella specialområden är företags- och företagskommunikation, samhällsengagemang, beräkningsperspektiv och interaktiv kommunikation.

  Studenter som examinerar med en MA i PR har en tendens till att bli högt effektiva offentliga talare och framgångsrika för att hantera kundrelationer och utveckla över genomsnittliga kritiska utvärderingsförmåga. Dessa egenskaper gör att eleverna kan utveckla starkare, rikare sociala liv och öppna möjligheter för mer avancerade studier eller karriärer.

  Det är vanligt att universitet och program för att ge beräknade budgetar baseras på studieavgifter och levnadsutgifter. Potentiella studenter borde alltid undersöka sina intresseprojekt individuellt för att säkerställa att kostnaderna ligger inom deras budget.

  Karriärmöjligheter för studenter med en MA i PR är betydande. De färdigheter som ges av denna grad är i ständig efterfrågan i näringslivet och kan leda till positioner inom internationella företag eller lokalt baserade organisationer som vill stärka sina offentliga kampanjer. Kommunikationsspecialister, sociala medier, chefer för marknadsföring, digitala strateger, kommunikationskonsulter och pressrepresentanter är gemensamma ståndpunkter för studenter med denna grad, även om deras kunskaper också kan erbjuda möjligheter i företagsledarskap.

  Arbetande elever behöver inte offra sin karriär eller familjeliv för att passa utbildning i sitt schema. Online-program, helgklasser och nattklasser kan göra det möjligt för studenter att slutföra sin MA i PR på så lite som två år. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.