Keystone logo

8 Masterexamen (MA) Program i Konststudier Kreativ konst Skulptur 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MA)
  • Konststudier
  • Kreativ konst
  • Skulptur
Studiefält
  • Konststudier (8)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Masterexamen (MA) Program i Konststudier Kreativ konst Skulptur

Från början av tiden, har skulptur använts som en viktig uttrycksform för nästan varje kultur. Om du är ute efter att berika och utöka dina kunskaper inom detta anrik visuell konstform, överväga en Master of Arts (MA) i Skulptur. En magisterexamen är en examen som tar cirka en till två år av fokuserad studie för att slutföra.

Vad är en MA i Skulptur? Programmet ger praktisk träning i skulpturala konsten inklusive snida, modellering, gjutning och svetsning, arbetar med en mängd olika material som sten och trä. Eleverna lär sig om historien om skulpturen i olika kulturer, liksom skulptural teori. Många program lär också eleverna hur man skapa och underhålla sin egen studio och konst företag, tillhandahålla praktisk, ovärderlig träning i dagens konstvärld.

Det finns många fördelar med att tjäna en MA i Skulptur.Om inte annat, eleverna blir mer skickliga på hantverket av skulptera och utsätts för en sammanslutning av konstnärer, arkitekter och designers främja sina konstnärliga strävanden och karriärer.

Kostnaderna för att tjäna denna typ av examen varierar avsevärt genom institution och efter plats. Kostnaden för material och resurser är en annan faktor att beakta. Det är viktigt att kontakta en institution direkt att bättre utröna sammanlagda programkostnaderna.

Studenter som tjänar en MA i Skulptur går oftast på att bli artister själva, antingen sätta upp en egen studio eller gå med ett konstnärskollektiv. Akademiker med denna grad under sitt bälte också finna sig säljbara till arkitektkontor, samt bygg- och tillverkningsföretag som tredimensionella designers. Slutligen några elever använda programmet som en språngbräda för vidare utbildning i disciplinen.

Det finns många spännande internationella möjligheter att tjäna denna typ av examen, inte bara i skulptur meccas som Italien och Grekland, till exempel, men i USA och runt om i världen. Även om vissa onlinekurser kan tas mot examen, de flesta institutioner kräver faktiska klassrumstiden. För att hitta rätt match för dig, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.