Keystone logo

17 Masterexamen (MA) Program i Studier i juridik Politik Socialpolitik 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MA)
  • Studier i juridik
  • Politik
  • Socialpolitik
Studiefält
  • Studier i juridik (17)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Masterexamen (MA) Program i Studier i juridik Politik Socialpolitik

Efter att ha erhållit en kandidatexamen kan en student välja att driva ytterligare, specialiserad studie i humaniora med en Master of Arts. MA kan vara en terminal examen eller leda till vidare utbildning i ett doktorandprogram. Studenter kan förvänta sig att lära sig forskningsteknik samt de yrkeskunskaper som behövs för en karriär.

Vad är en MA i socialpolitik? Det finns många olika möjliga spår i detta examensprogram, som alla handlar om samhällsfrågor som fattigdom, hälsa och politik. Exempel på kurser är politikanalys, globalisering och forskningsmetoder. Eleverna kan fokusera på lokala eller internationella problem. Det tar normalt två år att tjäna i denna grad, och det kulminerar vanligen i en avhandling eller en avhandling om ett ämne som är tillämpligt på studentens fokusområde.

Kandidater från en MA i socialpolitik kan utveckla en djupare förståelse för de problem som står inför olika samhällen. De lär sig också samarbete och förhandlingar, färdigheter som påverkar vardagliga och professionella liv.

Undervisningsutgifterna för att anmäla sig till en Master of Arts i socialpolitik är olika för varje skola. Det kan också finnas avgifter för online-kurs, labarbete eller andra frivilliga program. Studenter kan kontakta skolor av intresse för att lära sig mer om kostnadsförväntningarna.

Det finns många karriärer öppna för en examen med en MA i socialpolitik. Kanske är det mest uppenbara offentliga eller privata administratörer som skapar politik och program. De kan också bli lärare, forskare eller journalister. Jobb i internationella relationer, som ambassadörelser, utrikesdepartementet och utländsk biståndsarbetare är också bra val. Denna grad kan till och med fungera som en utmärkt bakgrund för advokater.

Det finns många institutioner runt om i världen där studenter kan tjäna en MA i socialpolitik. För dem som behöver flexibla scheman, till exempel studenter som arbetar heltid, kan det finnas online-alternativ. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.