Keystone logo

54 Masterexamen (MA) Program i Samhällsvetenskap Sociologi 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MA)
  • Samhällsvetenskap
  • Sociologi
Studiefält
  • Samhällsvetenskap (54)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Masterexamen (MA) Program i Samhällsvetenskap Sociologi

Utveckla en förståelse för sociala frågor i tvärkulturella samhällen bidrar uppmuntra och utveckla en förståelse för de krafter som tjänar till att forma det moderna samhället. I undervisningsmiljö, till exempel genom en Master of Arts programmet uppnås detta genom att tillämpa praktisk avancerad utbildning i sociologi med statistik, forskningsmetoder och utvärdering.

Vad är en MA i sociologi? Master of Arts (MA) i sociologi förbereder studenterna i de breda kompetens vanligtvis används av samtida sociologer. Målet är att ge studenterna avancerad utbildning utöver den grundnivå för framgång i ett antal yrken som tillämpade samhällsvetare. Efter examen, studenter har kapacitet att kritiskt adress kriminologi frågor med hjälp av lämpliga samhällsvetenskapliga verktyg.

Akademiker med en sociologi MA är utrustade med nödvändig utbildning och erfarenhet för att engagera sig i att bygga hållbara, rättvisa och positivt centrerade mänskliga sociala miljöer. Den tillämpade fokus integrerar kurser med forskningsansatser samtidigt betona styrkor i straffrätt, invandring forskning och medicinsk sociologi.

Studieavgifter och kostnader varierar från institutet till institutet. Därför studenter som önskar göra en examen sociologi program bör undersöka de alternativ som finns, med särskild hänsyn till läroplaner som i linje med deras individuella och professionella mål. Undervisning och avgifter för nätet kontra på universitetsprogrammen skiljer sig åt, liksom kostnader för program från institutioner i olika länder.

Sammantaget ger sociologi masterprogrammet en solid grund i kriminologi, urban sociologi och social ojämlikhet.Dessutom förbereder studenterna för en mängd olika yrken inom forskning, mänskliga tjänster, samhällsprogram, social opinionsbildning, statliga administrativa jobb, och beslutsfattande på den privata och offentliga sektorn. Särskilda yrken inkluderar instruktörer, policyanalytiker, forskare och tjänsteleverantörer inom sjukvården, straffrättsliga myndigheter och socialtjänster över hela världen.

&nbsp

Program finns i hela världen, och internationella studenter uppmuntras att söka. Typiska program längder genomsnitt ungefär två år för heltidsstuderande, även om deltids alternativ finns också. Slutförande av en masterprogrammet i sociologi ger en solid grund för exceptionell professionell kompetens och utrustar eleverna med förmågor som är väsentliga för att analysera sociala frågor i praktiska miljöer.Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.