Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 13 Masterexamina i humaniora  (Masterexamen (MA)) i Strategiskt ledarskap 2023/2024

13 Masterexamen (MA) Program i Strategiskt ledarskap 2023/2024

Översikt

Studenter som vill fortsätta sin grundutbildning kan anmäla dig till en masterprogrammet. Denna forskarutbildning kurs är utformad för att ge studenterna fördjupade kunskaper om ett ämne och förbereda dem för arbetsplatsen. Den genomsnittliga programmet varar ett till två år.

Vad är en MA i strategiskt ledarskap? Detta är en spännande studie möjlighet för motiverade individer som vill göra en skillnad i deras framtida karriärer. De kurser som ges är utformade för att hjälpa eleverna att analysera problem och avgöra lösningar som kommer att förbättra affärsnytta. Dessutom är studenter lärt principer som kan göra det möjligt för dem att fylla ledande roller i framtiden. Några av de begrepp som lärs inkluderar mentorskap, coachning, motiverande strategier, affärsanalys, och mångfald. De flesta av de program som finns tillgängliga visas på campus; Men det finns möjligheter för distansutbildning för att tillgodose behoven hos studenter runt om i världen.

Det finns många fördelar med att få en avancerad examen i strategiskt ledarskap. Flera av kurserna ger praktisk inlärning, vilket gör många att vara bättre förberedda för arbetsplatsen. Även studenter som examen med denna bakgrund har ofta mer tillväxtpotential i deras framtida jobb på grund av deras utbildningsbakgrund.

Kostnaden för att få en Master of Arts varierar beroende på var du väljer att gå i skolan. Eftersom det finns skolor i hela världen med den här typen av program, är det en bra idé att forska kostnaden med universitetet du planerar att delta. De kan ge dig detaljerad information om undervisning och andra avgifter.

Utexaminerade från detta program arbetar oftast i ledande roller för företag runt om i världen. De spelar ofta en strategisk roll i sina jobb, arbeta för att bygga upp ett förtroende med andra, och upprätthålla etiska normer. Det är också vanligt att människor att arbeta i sportbranschen som chefer eller coacher.Vanligtvis människor bedriva jobb som passar deras skillset och är tilltalande.

Om du vill veta mer om de strategiska ledarskapsprogram tillgängliga, titta på nätet. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.

Läs mer

Filter

  • Masterexamen (MA)
  • Studier i management
  • Ledarskap
  • Strategiskt ledarskap
Studiefält
  • Studier i management (13)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat