Keystone logo

107 Masterexamen (MA) Program i Studier i marknadsföring 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MA)
  • Studier i marknadsföring
Studiefält
  • Studier i marknadsföring (107)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Masterexamen (MA) Program i Studier i marknadsföring

En Master of Arts (MA) är en avancerad examen som många studenter fullfölja för att få specialiserade färdigheter som hjälper dem på arbetsplatsen. Det finns en mängd olika program som eleverna kan välja mellan. Merparten av tiden, måste du ansöka om ett program som rör din grundexamen.

Vad är en MA i marknadsföring? Detta är ett MA program för studenter som har bakgrund inom studieområden som företag, strategi, psykologi, sociologi, forskning, radio och tv, publicering, reklam, distribution, etik, service och andra ämnen. Målet med den här typen av program är att bygga vidare på din verksamhet kunskap. Du lär dig centrala begrepp relaterade till marknadsföring inklusive aktivering, effektivitet, segmentering, dominans, service, prissättning, varumärkeshantering, detaljhandel, och mer. Dessutom, när du driva denna utbildning, kan du specialisera sig på ett område som rör din karriär mål.Det finns program för sociala medier, internationell marknadsföring, reklam, försäljning, interaktiv marknadsföring, med mera.

Det finns flera fördelar med att ta emot en Masters in Management. Den mest uppenbara är avancemang i din karriär. Dessutom har många studenter tycker att de presterar bättre på jobbet på grund av de verktyg som de lär när de är i skolan.

Kostnaden för att gå i skolan varierar beroende på vilket program du väljer. Potentiella studenter som vill veta mer om priset bör forskning antagningen avgifter som det program de är intresserade av att delta.

Efter utbildningen kommer du vara kvalificerad att arbeta i marknadsföringsjobb för olika företag. Det är vanligt att marknads grads att arbeta i hög nivå marknadsföring positioner. Vissa gå med på att bli direktörer och vice verkställande direktörer inom sina företag.

Om du är intresserad av att få din MA i marknadsföring, är det viktigt att forska i olika program på nätet. När du hittar en som passar dig bäst, kan du ansöka. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.