Keystone logo

9 Masterexamen (MA) Program i Teknologistudier Teknologi 2024

Filter

Filter

 • Masterexamen (MA)
 • Teknologistudier
 • Teknologi
Studiefält
 • Teknologistudier (9)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Masterexamen (MA) Program i Teknologistudier Teknologi

  Efter att ha tjänat en grundutbildning väljer många studenter att tjäna en Master of Arts. En MA är en avancerad examen i ett specifikt ämne relaterat till samhällsvetenskapliga eller humanistiska fält, och det tar vanligtvis två år att slutföra.

  Vad är en MA i teknik? Teknik är det breda och expansiva fältet som rör datavetenskap. Denna typ av examen innehåller vanligtvis koncentrationer eller specialvalider som en student kan välja mellan för att få en mer intensiv utbildning av ett visst ämne i teknik. Dessa specialiseringar kan omfatta mjukvaruutveckling, cybersäkerhet och underhåll av hårdvara.

  Efter att ha tagit en examen i teknik, är det möjligt för studenter att få en mängd olika användbara färdigheter som många arbetsgivare är efter. Studenter kan öva analytiska färdigheter och lära sig kreativt lösa tekniska problem. Dessa studenter är också vanligtvis mycket organiserade och effektiva i sina personliga sysslor.

  Den totala kostnaden för att tjäna en MA i teknik kan bero på olika variabler som typ av universitet och programmets längd. Många universitet erbjuder också arbetsstudier och stipendier för att kompensera kostnaden för att tjäna en examen.

  Många elever med grundutbildning kan tävla om kvalitativa inträdesnivåer inom teknikområdet, men studenter med avancerad nivå som MA är vanligtvis mer kvalificerade för högre betalningsställen. Några potentiella jobbtitlar inkluderar nätverkschef, IT-chef, systemanalytiker och systemdirektör. Det finns många specialist- och ledarskapsställningar som en student kan bedriva, och det är också möjligt för studenter att använda en MA i teknik för att förbereda dem för andra relaterade karriärer i programmering, cybersäkerhet eller webbdesign.

  Tusentals universitet runt om i världen erbjuder MA-program. Du kan till och med studera teknik hemifrån med online kurser. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.