Keystone logo

4 Masterexamen (MA) Program i Studier i administration Personaladministration (HR) Utveckling av mänskliga resurser 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MA)
  • Studier i administration
  • Personaladministration (HR)
  • Utveckling av mänskliga resurser
Studiefält
  • Studier i administration (4)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular education type

Masterexamen (MA) Program i Studier i administration Personaladministration (HR) Utveckling av mänskliga resurser

Många kandidatexamen väljer att fortsätta sina studier och genomföra en Master of Arts eller MA, vilket är en internationellt erkänd pedagogisk prestation tilldelad dem som fullbordar förberedda kurser i ett visst område. Att göra det ökar typiskt karriärmöjligheter och tjänar ofta också potential.

Vad är en MA i Human Resource Development? Även om det finns en viss grad av variation från ett utvecklingsprogram för mänskliga resurser till nästa, ska eleverna förvänta sig en nära studie och utveckling av en rad färdigheter som starkt önskas av dagens företag och företag. Gemensamma studier omfattar organisatorisk ledarskap, projektledning, instruktionsdesign, sociologi, ledningsteori och anställningsanställningar, utbildning och uppsägning. Vissa studenter i dessa program väljer att fokusera sina studier på en särskild aspekt av utveckling av mänskliga resurser, till exempel utbildning av e-learning eller träningsprogram.

Magisterexamen innehar i allmänhet att de är kvalificerade för mer högre nivåer än de var innan de uppnådde skillnaden, och de tjänar ofta högre löner än sina mindre utbildade kollegor.

På grund av betydande variation i kostnaden för ett masterprogram i Human Resource Development-programmet till nästa, bör intresserade studenter konsultera antagningskontoret för varje skola som de överväger för aktuell undervisningsinformation.

Kandidater från Human Resource Development Masterprogrammen kan hitta arbete i något av ett brett antal yrken. Många fortsätter arbeta som personalutvecklings- och träningsspecialister, programdesigners eller chefer, personalkonsulter, e-learning administratörer eller som läroplanutvecklare. Ytterligare allmänt förekommande roller innefattar det som en chefsinstruktör eller företagsinlärningspersonal. Andra väljer ändå att använda sin magisterexamen för att lära ut ett ämne på mänskliga resurser på universitetsnivå.

De som vill skapa givande och lönsamma karriär inom området för utveckling av mänskliga resurser uppmanas att utforska de många alternativ som finns tillgängliga globalt med vår databas. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.