Keystone logo

64 Master Program i Översättning 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Humaniorastudier
 • Språkstudier
 • Översättning
Studiefält
 • Humaniorastudier (64)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Översättning

  En magisterexamen är en akademisk examen som kan bedrivas efter att ha avslutat en grundexamen. En Mästare i översättning är ett bra val för dig som är tvåspråkiga och vill göra en karriär av det.

  Vad är en Master i översättning? Denna studiekurs är utformad för att förbereda duktiga tvåspråkiga och flerspråkiga elever att arbeta som översättare. Studenter bygga sina tekniska, språkliga och yrkesmässiga färdigheter och få erfarenhet genom praktik. Översättnings program varierar, men de flesta kommer att kombinera klassrumsundervisning och laboratorie demonstration för att bygga mångsidiga kommunikationsförmåga. Studenterna kommer att lära datorprogram, terminologi, projektledning, och hur man kan tillhandahålla effektiva och korrekta översättningar.

  Det finns ett antal fördelar för dem som har en Master i översättning. Det utsätter eleverna till en mängd olika kulturer och människor, och de kan förhandla och skapa vägar av mening mellan motstridiga sidor.Eleverna lär sig att engagera sig politiskt, etiskt och kreativt med olika människor.

  Som en magisterexamen i översättning är inriktad studenter från många länder, det finns flera program som erbjuds runt om i världen. Varaktigheten av de särskilda programmen, liksom platsen, medför olika kostnader. För att ta reda på exakt hur mycket din skola kostnader, ta kontakt med antagningen avdelningen direkt.

  En Mästare i översättning förbereder eleverna för ett antal yrken i hela världen. Akademiker är skickliga översättare och tolkar, och det finns en stor efterfrågan på dem på många olika områden. Beroende på dina intressen, kan en grad leda till en karriär inom juridik, politik, ekonomi, regeringen, management, läskunnighet, affär, eller medicin.

  För dem med upptagna liv, får tänka på att tjäna en magisterexamen verka överväldigande. Men många skolor erbjuder nu möjligheten att ta de flesta klasser online.Denna flexibilitet gör många fler studenter att tjäna sin examen på egen tidsplan. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.