Keystone logo

5 Master Program i Abrahamitiska studier 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Humaniorastudier
 • Teologi
 • Abrahamitiska studier
Studiefält
 • Humaniorastudier (5)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Abrahamitiska studier

  Ofta studenter som faktiskt har tjänat en kandidatexamen väljer att arbeta mot att uppnå en magisterexamen, som är en avancerad akademisk prestation tilldelas dem som framgångsrikt slutföra om två eller tre år av intensiv kurser relaterade till en viss disciplin.

  Precis vad är en Master i Abrahamic Studies? Denna studiekurs innebär noggrann uppsikt och studier av kristendomen, judendomen och islam liksom religionernas grundsatserna, kulturella överväganden och teologier. Tyngdpunkten ligger ofta ges till områden som främmande språk, kulturer inom abrahamitiska samhällen, religiös tro och praxis och hur anhängare av dessa religioner bidrar till de samhällen och organisationer runt om dem.

  I allmänhet, de som får magisterexamen har möjlighet att tjäna mer pengar än de i fält med endast grund Abrahamitiska studier grader.De är också oftast mer användbara än de utan grader, eller de med mindre akademiska examina.

  Stark variation finns från ett program och land till nästa när det gäller kostnaden för att erhålla en Master i Abrahamitiska studier. Blivande studenter uppmanas att samråda med antagningsenheten för varje skola de överväger att ansöka till för undervisning kostnader.

  Akademiker i Abrahamic studier program hittar anställning i ett antal områden. Många går på att arbeta inom välgörande eller ideella organisationer med religiösa band. Andra utför missionsarbete i områden över hela världen. Vissa akademiker väljer att undervisa abrahamitiska studier eller ett närliggande ämne i en akademisk miljö, såsom en high school eller college, medan andra undervisar ämnet vid en religiös institution.

  Många Abrahamitiska studier program erbjuds på nätet med kvalitetsskolor runt om i världen, och databasen är ett bra sätt att börja ansluta med skolor och program av intresse.Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.