Keystone logo

22 Master Program i Accessoardesign 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Mode
 • Accessoardesign
Studiefält
 • Mode (22)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Accessoardesign

  En mästare 's examen är en intensiv väg studie som hjälper eleverna att utveckla en hög nivå av kunskap och erfarenhet inom ett visst ämne. För att framgångsrikt slutföra examen, måste studenterna ta ett antal obligatoriska kurser under flera år, de närmare detaljerna om vilka beror på programmet 's fokus.

  En master 's utbildningsprogram fokus som lockar många akademiker är tillbehör design. Vad är en Master i Tillbehör Design? Denna grad förbereder eleverna för en rad olika yrken inom garderob design och mode. Eleverna lär sig vikten av tillbehör, från handväskor och skor till pocket torg och smycken, när det gäller att formulera en komplett outfit. Akademiker i dessa program är expert färg matchers och formgivare, som har läst kurser med inriktning på modetrender, produktutveckling och marknadsföring. Läroplanen syftar till att främja kreativitet och utveckla en student 's öga för stil.

  Tillbehör utformning och närliggande områden har många fördelar att erbjuda. När eleverna utöka sin mode kunskapsbas, kan sin egen personliga stil blomstra, vilket ofta gör dessa elever mycket uttrycksfull och unik. Vad är mer, kan denna kreativitet tillämpas på andra aspekter av livet, särskilt bildkonst.

  Varje befälhavare 's program innebär något olika undervisning kostnader och tillhörande avgifter. Att lära sig om ett särskilt program 's kostnader, komma i kontakt med antagningsenheten på skolan direkt, och någon kommer att vara tillgängliga för att svara på alla dina frågor.

  En behärskning av tillbehör designen gör man en ovärderlig källa till kunskap när är kommer till stil och mode. Presentationen är av yttersta vikt i dagens 's arbetsmarknad, så denna examen kan vara ganska användbart att säkra positioner som modeexperter, konsulter och designers.De akademiker som bestämmer sig för att göra karriär utanför området för mode och accessoarer är också ofta ganska framgångsrik, eftersom de har möjlighet att uttrycka sig så utbildade, professionella och graciösa individer genom sin klädsel.

  I slutändan är tillbehör designen ett spännande och givande studieområde, och det finns ökande möjligheter för studenter som är intresserade av att bygga karriärer inom denna disciplin. Om du tror att en Master i Tillbehör Design är rätt program för dig, ta det första steget idag. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.