Keystone logo

6 Master Program i Hotell och turism Administratör för parker och grönområden 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Hotell och turism
  • Administratör för parker och grönområden
Studiefält
  • Hotell och turism (6)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Hotell och turism Administratör för parker och grönområden

En magisterexamen är ett utmanande sätt att avancera din utbildning och stå ut från mängden. Vanligtvis tar två års heltidsstudier att slutföra, tjänar en magisterexamen att du förstår din specialitet på en professionell nivå.

Så, vad är en Master i Parks and Recreation Management? Jurisdiktioner, såsom städer, län, landskap och församlingar har ofta hela organisationer för den pågående utvecklingen och underhåll av fritidsområden. En magisterexamen i denna specialitet förbereder de studerande att tjäna samhällsbehov genom att erbjuda kurser i PR, hälsa, konstruktion park, budgetering och projektledning.

Akademiker är väl förberedda för att hantera ansvar som kan innehålla kommunikation, konstruktion, leverantör utvärdering och evenemang planering. Deras utbildning hjälper dem att fokusera på syftet att parker tjäna som i de flesta samhällen är att tillhandahålla säkra, gröna platser där personer kan samlas och njuta av sport, picknick eller en plats att koppla av.Många söker denna karriär eftersom det innebär att gå utomhus ofta, vilket inte är fallet med de flesta andra kontorsbaserade jobb.

Graduate undervisning priser skiljer sig från den för grund-, och i allmänhet garanteras för ett år. Sökande bör försöka beräkna sina förväntade månatliga utgifter för att hjälpa dem att avgöra om de vill anmäla sig som en hel- eller deltid student.

Beroende på styrkan och intressen examen, en del går vidare till att arbeta för privata landskapsarkitektur företag där de utformar, planerar och övervakar byggnaden och underhåll av samhällsområden. I stora städer, kan de arbeta på restaurering, eftermontering eller vitalisering projekt. Inom den offentliga sektorn kan de hantera program som offentliga trädgårdar, efter skolprogram och säsongs schemaläggning. Vissa akademiker flytta in ledande roller där de tjänar på en bräda eller övervaka en hel avdelning eller organisation.

Var vill du studera parker och rekreation förvaltning?Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.