Keystone logo

2 Master Program i Administration, företagsverksamhet och ekonomi 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Yrkesstudier
 • Administration, företagsverksamhet och ekonomi
Studiefält
 • Yrkesstudier (2)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Popular degree type

  Popular education type

  Popular locations

  Master Program i Administration, företagsverksamhet och ekonomi

  En masterexamen i yrkesstudier är en avancerat examen som förbereder studenterna på att applicera sin kunskap i den "riktiga världen". Medan andra studieprogram som kräver en kandidatexamen som grundförutsättning fokuserar mer på teori och forskning koncentrerar sig ett masterprogram i yrkesstudier mer specifikt på praktiska studier inom ett tvärvetenskapligt område.

  Vad är yrkesstudier i administration, företagsverksamhet och ekonomi? En masterexamen i yrkesstudier inom detta område kan vara av intresse för personer som vill ändra sin professionella fokus, för dem som vill skräddarsy sina kunskaper till industrins behov, eller för studenter som vill få tillträde till ett specifikt yrke. Många program kräver ungefär 30 så kallade "credit hours", som är fördelade mellan lektioner och projekt. Många program inkluderar praktikplatser och liknande. En av de saker som gör en masterexamen i yrkesstudier värdefull är möjligheten att komma i kontakt med branschledare, antingen genom klassrummet eller som en del av ett projekt.

  Fördelarna med ett masterprogram av denna typ är många. Program över hela världen erbjuder kurser som har som syfte att intensifiera studenternas professionell kunskap inom marknadsföring, finans och internationella affärer. Studenterna löser verkliga arbetsplatsproblem som en del av läroplanen. De som utexamineras från programmen är bra på planering och analys, och har erhållit mer effektiv social kompetens.

  Undervisningsavgifter och registreringsavgifter varierar från program till program. Det bästa alternativet är att kontakta skolan du är intresserad av för att få fler detaljer.

  En masterexamen i yrkesstudier inom företagsekonomi eller ett relaterat ämnesområde kan förse studenten med många olika jobbmöjligheter. Solida praktiska kunskaper är eftertraktade hos forsknings- och utvecklingschefer, utvecklingsanalytiker, projektledare, diverse slags administratörer, yrkesverksamma inom ideella verksamheter och planeringsansvariga. Det finns möjligheter inom vuxenutbildning och samhällstjänstsorganisationer, såväl som i det privata näringslivet. Hållbar utveckling är en prioritet för många masterprogram i yrkesstudier eftersom det är ett konstant bekymmer för alla organisationer, både privata och offentliga.

  Vår databas ger en omfattande lista med rigorösa masterprogram inom yrkesstudier i hela världen. Många program erbjuds på nätet, vilket ger flexibilitet för den som redan har ett fullt schema. Sök efter det program som passar dig nedan och kontakta antagningskontoret direkt genom att fylla i formuläret.