Keystone logo

2 Master Program i Administrativ finans 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Studier i management
 • Ledningsprogram
 • Administrativ finans
Studiefält
 • Studier i management (2)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Master Program i Administrativ finans

  Pengar är fettet som håller växlarna industrins svarvning. Det är en resurs som alla företag är beroende av att utforska marknaderna, producera varor och betala sina anställda. En professionell med en Master i Executive Finance erbjuder företag med vägledning och insikt som krävs för att använda sina värdefulla monetära tillgångar effektivt.

  &nbsp

  Vad är en Master i Executive Finance? Det är en avancerad examen mest lämplig för dem med intresse för företagsekonomi och nationalekonomi. Under en utbildning, eleverna ser på de olika strategierna företag använder för att finansiera projekt och hantera kassaflöde. Eleverna får lära sig att utvärdera hur pengarna rör sig genom en organisation och de effekter som finansieringsstrategier har på det önskade resultatet. De olika kapitalkällor och de tekniker och verktyg som används för att spåra och organisera dessa ekonomiska resurser diskuteras också.

  &nbsp

  Utexaminerade förstå hur siffrorna alla arbetar tillsammans och utveckla kritiskt tänkande, matematik och redovisningskunskaper. De får lära sig att överväga hur finansiella frågor påverkar livet för anställda och medarbetare i samband med en firma. Eleverna får kunskap om vanliga rutiner och strategier bank när de blir bekanta med affärsjuridik och etiska metoder. Vissa program lägga ännu en betoning på att använda dessa kunskaper för att lösa moderna globaliseringsproblem.

  &nbsp

  Olika universitet har olika kostnader för undervisning och avgifter. Studenter som är intresserade av att lära sig mer bör kontakta antagningsgrenarna vid institutionen de är intresserade av för mer information.

  &nbsp

  Tjänar en Master i Executive Finance förbereder eleverna för ledande roller. Det är vanligt att få arbete i banker, försäkringsbolag och värdepappersföretag, men kompetens är tillämpliga inom flera branscher och sektorer.De kan hitta jobb som chefer eller konsulter för någon storskalig firma. Myndigheter har även finansiella positioner att fylla och kan anställa akademiker att leda projekt eller utvärdera finansiering för särskilda program.

  &nbsp

  Eleverna bör överväga alternativ noga. Executive utbildningsprogram är ofta utformade för att möta behoven hos yrkesverksamma. Online kurser erbjuder en utbildning av hög kvalitet som är lätt tillgänglig för dem med schemaläggning eller geografiska utmaningar. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.