Keystone logo

2 Master Program i Affärsetik 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Humaniorastudier
 • Etik
 • Affärsetik
Studiefält
 • Humaniorastudier (2)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Popular study format

  Popular education type

  Popular locations

  Master Program i Affärsetik

  En magisterexamen i något studieområde är en imponerande prestation. Ofta kräver två års heltidsstudie att slutföra, graden illustrerar en grundlig och fullständig förståelse av områdets särdrag.

  Vad är en Master i affärsetik? Affärsetik är en form av yrkesetik som ser på såväl individer som hela organisationers affärsuppförande för att fastställa lämpligheten av det här beteendet. Det är ett värdefullt verktyg för småföretagare och företagsenheter. En etikpolitik kan styra ett företags uppträdande i det samhälle där de är verksamma, eller deras politik på annat håll i situationer där lagar inte ger ramar för beteende, men bilden som presenteras kräver viss omsorg.

  En magisterexamen i affärsetik kan ge dig en imponerande uppsättning färdigheter som kanske inte är lika lättvunna på andra ställen. Fokuserar på kommunikation, beslutsfattande och kritiskt tänkande gör att du ofta kan hantera ditt personliga liv utöver ditt företags liv.

  Kostnaden för en magisterexamen kan variera mycket från skolan till skolan och från region till region. Det kan gynna dig att kontakta de skolor där du är mest intresserad av att få en uppskattning av de totala kostnaderna.

  Med en Master i affärsetik kan du fortsätta jobba för ett stort företag, kanske som marknadschef eller en chef som ansvarar för överensstämmelse. Du kan också välja att gå in i affärer för dig själv som konsult, eller till och med jobba för ett konsultföretag. Det finns alternativ utanför rutan, till exempel skrivning för företagstidningar eller ledarskapsutbildningskurser.

  Du kommer troligen att finna att du kan slutföra en Master i Business Ethics online eller på en utbildningsinstitution nära dig. Det finns alternativ över hela världen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.