Keystone logo

44 Master Program i Affärsinformationssystem 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Teknologistudier
 • Informationssystem
 • Affärsinformationssystem
Studiefält
 • Teknologistudier (44)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Affärsinformationssystem

  Ett masterprogram är utformat för dem som redan har fullgjort grundutbildning i ett specifikt fält. Dessa grader ökar kompetensen utöver den inledande nivån och leder till en större behärskning av ett yrke. De flesta program kommer att ligga mellan ett till två år och kommer att kräva ett slutligt projekt eller avhandling som ska slutföras.

  Vad är en Master i Business Information Systems? Dessa program förbereder kandidater att hantera och kontrollera viktig information med hjälp av datateknik. Eleverna kan lära sig att kombinera olika teknologier sömlöst tillsammans och underlätta behoven hos stora organisationer. De kan också lära sig att dela viktiga data samtidigt som de hålls säkra. Dessa program kan hjälpa eleverna att bli professionella som kan erbjuda smidiga och lyhörda informationsnät som också är säkra.

  Kunskap om hårdvara, programvara och databashanteringsteknik ger dessa studenter möjlighet att förbättra prestanda hos befintliga informationssystem. De kan utvärdera befintliga datornätverk och maximera sina operativa effektiviteter. De kan också kunna designa och implementera nya system och leda team från andra IT-proffs.

  Kostnader för avancerad nivå kan variera. Studenterna bör kontakta institutionen för antagning av de skolor som de överväger för specifika detaljer. Förutom kostnader för undervisning och material är det också nödvändigt att budgetera för resekostnader och boende.

  Efter avslutad master i Business Information Systems är akademiker redo för karriärer som IT-avdelningschefer och projektledare. De kommer att ha olika alternativ för industrier och kan fungera för privata företag, ideella organisationer eller myndigheter.Teknik- och telekommunikationsföretag hyr dessa experter för att övervaka flera informationsnät. Några mer företagande kandidater kan välja att starta egna företag eller arbeta som konsulter.

  Online kurser finns tillgängliga som enkelt utökar inlärningsmöjligheterna för internationella studenter. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.