Keystone logo

14 Master Program i Affärsteknik 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Företagsekonomi
 • Affärsteknik
Studiefält
 • Företagsekonomi (14)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

   Master Program i Affärsteknik

   Ofta de som har uppnått kandidatexamen inom ett visst område bestämmer sig för att utöka sin kunskap om detta ämne ytterligare, och de gör det genom att anmäla sig magisterprogram. Magisterprogram är intensiva studieprogram som vanligtvis kan slutföras inom cirka två eller tre år.

   Precis vad är en Master i Business Engineering? Denna stränga program syftar till att ge deltagarna arbetsgrupp de behöver för att arbeta effektivt inom företag, juridik och ingenjörsmässiga miljöer. Gemensamma områden studier i dessa program innehåller ofta företagsekonomi, företagsledning, allmän förvaltning, supply chain management, rättsväsendet, ekonomi, teknik och allmän verkstadsindustri. Vissa program betonar vissa områden av teknik, såsom civilingenjörer, medan andra erbjuder en allomfattande förhållningssätt till ämnet.

   Många magisterexamen mottagare notera starkare trivsel och större intjäningspotential efter att ha tagit den avancerade examen. Akademiker är också i allmänhet ansöka om affärssystem lärartjänster vid högskola eller universitet, bör de väljer.

   Eftersom kostnaderna i samband med att ta affärsingenjörsutbildningar fluktuerar kraftigt på grund av faktorer såsom kurs popularitet och geografi, bör de som är intresserade av ett visst program kontakta skolan erbjuda den för noggranna inskrivning kostnader.

   Akademiker i Master i Business Engineering program är förberedda för karriär framgång på många områden. Många går vidare till att bli företagsledare, supply chain chefer eller chefer för finansiella institutioner. Andra tycker förvärvsarbete som civila eller finansiella ingenjörer.De flesta akademiker få arbete inom olika tekniska, ekonomiska eller affärsrelaterade yrken, medan vissa väljer att undervisa i ämnet eller ett liknande ämne på högskole- eller universitetsnivå.

   Vår databas är ett bra ställe att börja utforska de många affärs engineering magisterexamen program som erbjuds på nätet av skolor runt om i världen. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.