Keystone logo

61 Master Program i Affärsverksamhet och ekonomi 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Studier i ekonomi
 • Ekonomi
 • Affärsverksamhet och ekonomi
Studiefält
 • Studier i ekonomi (61)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Affärsverksamhet och ekonomi

  Varje företag är unikt, men alla förlitar sig på samma grundläggande principer för att fungera. Teorin om utbud och efterfrågan beskriver marknadskrafterna att varje företag måste möta. Företagen behöver begåvade individer med en Master i Business and Economics att ge kritisk analys och insikt.

  Vad är en Master i Business and Economics? Det är en avancerad examen som kräver två års post forskarutbildning att slutföra. Elever utvecklar strategiska tänkande kapacitet som krävs för att planera och genomföra en lönsam verksamhet. Dessa studenter är beredda med de senaste teorierna om hur ekonomin fungerar och uppmanas att lämna förklaringar och alternativ till högsta ledning. De skapar strategier för att hantera ett företags knappa resurser på det mest produktiva sättet möjligt.

  Ekonomi är ett brett ämnesområde, men fokus ligger just på hur företag företag fungerar.Eleverna förbättrar ytterligare deras kritiska tänkande förmågor när de studerar hur marknaden miljön påverkar agerande privata företag. Eleverna lär sig att arbeta med gemensamma programverktyg, och de utvecklar tekniker för Insamling och analys. Genom slutförandet av deras program, studenter har möjlighet att presentera sina resultat och göra rekommendationer om handlings som kommer att påverka lönsamheten i sina organisationer.

  Kostnaden för dessa program kan variera beroende på institutionerna. Eleverna bör kontakta antagningen avdelningen för sin skola i valet för mer information om specifika avgifter och undervisning priser. Det är också viktigt att beakta kostnaderna för bostäder, mat och andra kostnader under tiden för studien.

  Med en avancerad examen, är studenter förbereds för ledande roller i många stora företag. Dessa yrkesgrupper är ofta uppmanas att ge perspektiv och riktning.Deras kompetens är tillämpliga inom många områden och affärsfunktioner. De få arbete i verksamhet, logistik och marknadsföring. De är särskilt väl lämpade för karriärer inom planering och kan få arbete organisera produktionsprocesser inom tillverkningsföretag.

  Det är viktigt att börja forska alternativ direkt. För många studenter är det traditionella college klassrumsmiljön inte praktiskt. För dem med geografiska eller schemaläggning svårigheter, online universitet erbjuder många utmärkta möjligheter till lärande. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.