Keystone logo

3 Master Program i Afrikansk litteratur 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Humaniorastudier
 • Litteratur
 • Afrikansk litteratur
Studiefält
 • Humaniorastudier (3)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular locations

  Master Program i Afrikansk litteratur

  Erhålla en magisterexamen är en högt akademisk karriär mål för många studenter. Denna prestation ger ytterligare kunskaper och färdigheter inom ett visst ämnesområde och kan öppna många nya dörrar i sitt yrke.

  Du kanske undrar, vad är en Master i afrikansk litteratur? Detta program ger studenter specialutbildning i afrikanska litterära och intellektuella historia genom att introducera dem till nya metoder och kärn teoretiska diskussioner inom området. Kurser moduler inkluderar kritiska förhållningssätt till afrikansk litteratur, berättelser i Indiska oceanen, afrikanska populära medier, samtida trender, våld och representation, slaveri i den afrikanska världen, forskningsmetoder inom translationella studier och teorier om kulturell integration.

  Fördelarna med att tjäna en master 's examen fortsätter förbi förbättrad intäktspotential. De kan också ge eleverna professionella och personliga kompetens för att påskynda deras utveckling.Det är också en möjlighet att differentiera sig från jämnåriga med liknande grund talanger och kvalifikationer.

  Programkostnader varierar beroende på universitetet, och kursen kan pågå mellan ett och två år. Blivande studenter bör undersöka skolan noggrant för att garantera att den uppfyller sina mål och få kostnads ​​förväntningar.

  Akademiker i en magisterexamen program befinner sig ofta i hög efterfrågan på olika positioner inom den internationella akademiska världen. Karriär inkluderar undervisning, forskning relaterat arbete, publicering, kulturjournalistik och olika möjligheter i media, arkiv arbete och kulturella eller historiska ledning. På grund av de allmänt överförbara färdigheter eleverna får från detta program, inklusive analytisk och problemlösning, uppmärksamhet på detaljer och förmåga att forskning, vissa fortsätter i området genom att söka förvaltning karriärer i offentliga och välgörenhetssektorn.

  Distansutbildning plattformar ger olika möjligheter för internationella studenter att ansluta sig till detta program. Eleverna kan ta klasser på en hel- eller deltid. För att hitta rätt skola för dig, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.