Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 17 Masterexamina i Afrikastudier 2023

17 Master Program i Afrikastudier 2023

overview

Master-nivå studier innebär specialiserade forskning inom ett visst ämne eller område av yrkespraktik, visar en nivå högre behärskning av fältet. Program längder sträcker sig från ett till två år, beroende på området för studien.

Vad är en Master i afrikanska studier? Programmet förbereder eleverna för att föra en mycket fokuserad och krävande studier genom att kombinera klassrumsarbete med fältstudie. Studenter har flera alternativ att utforma transnationella och tvärvetenskapliga program inriktade mot deras specifika intressen. Kurser kan innefatta introduktion till jämförande utbildning, forskningsmetoder, urbanisering i utvecklingsländerna, kulturalismen i Nordafrika, afrikansk politik och globala afrikanska studier.

Fördelarna med att tjäna en afrikansk studier magisterexamen inkluderar inlärningsförmåga som gynnar elevernas personliga och professionella liv.De lär sig att lösa problem, kommunicera, organisera, arbete med lag, själv hantera och förhållandet mellan olika länder i Afrika, Nordamerika och Europa.

Eftersom program längder varierar från skola till skola, det finns ett brett utbud av kostnaderna. Eleverna uppmuntras att kontakta enskilda institutioner som intresserar dem och begära särskild avgift förväntningar.

Akademiker i detta program har ofta säljkarriärmöjligheter inom olika branscher såsom mänskliga resurser, politik, publicering, utbildning, ideella organisationer, juridik, medicin, kommunikation och medier. Det öppnar dörren till en mängd olika val och jobb karriär, inklusive kulturell rådgivare, fältservicerepresentant, människorättsaktivist, advokat, lobbyist, FN ambassadör, invandring konsult, mångkulturalism sambandsman, ideell stiftelse manager, journalist, gemenskap uppsökande regissören och utrikeskorrespondent.

Många online alternativ finns för detta program, som är till hjälp för blivande studenter i avlägsna områden med begränsad tillgång till ett universitet. Det gör det också lättare för dagens vuxenstuderande att skriva in sig i klasser på distans moduler. För att komma igång, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

read_more

filters

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Samhällsvetenskap
  • Områdesstudier
  • Afrikastudier
fields_of_study
  • Samhällsvetenskap (17)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format