Keystone logo

1 Master Program i Aktiv marknadsföring 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Studier i management
  • Ledningsprogram
  • Aktiv marknadsföring
Studiefält
  • Studier i management (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Master Program i Aktiv marknadsföring

Masterprogram är oftast utformade för att hjälpa de individer som redan avslutat en utbildning inom deras egna områden. I många fall programmen är inriktade på yrkesverksamma som vill fortsätta sin karriär genom att öka kompetensen och främja en djupare förståelse för de frågor som de möter på arbetsplatsen.

&nbsp

Vad är en Master i Executive marknadsföring? Denna avancerade examen utgör högkoncentrerad fokus på ledarskap genom öppen kommunikation och mellanmänskliga relationer. Proffs som deltar i detta program lär sig att bedöma sina egna beteenden och anpassa sina ledarstilar så de kan utveckla kraftfulla relationer med sina affärs kamrater och anställda. Programmet omfattar även effektiva metoder för att ta itu med konflikter på arbetsplatsen.

&nbsp

Slutförande av programmet kan förbereda de studerande att bli mer effektiva ledare. Akademiker kan tillämpa de principer som de lärt sig i sin befintliga arbetsplats.Med förhöjd förståelse av orsakerna till arbetsplatsproblem, individer som har avslutat denna forskarutbildning är beredda att förbättra produktionen av folket de övervakar. Andra fördelar med detta program inkluderar ökad självinsikt, förmåga att bygga professionella relationer, och fullt utvecklade ledningskompetens.

&nbsp

Kostnaden för deltagande i ett magisterprogram fokuserade på exekutiv marknadsföring kan variera ganska mycket från en skola till en annan. En anledning till detta är att de lärosäten finns över hela världen. Blivande studenter bör kontakta skolorna individuellt för undervisning scheman och därmed sammanhängande avgifter.

&nbsp

Denna speciella program är vanligtvis inriktad mot proffs som redan har tjänat positioner som senior-nivå befattningshavare eller företagsledare. Efter avslutad utbildning kan utexaminerade fortsätta att arbeta i sin nuvarande position med större framgång.De kan också upptäcka att efter att tillämpa sina nyutvecklade färdigheter de blir berättigade till ytterligare avancemang genom nivåerna av deras valda branschen.

&nbsp

Chefer som vill förbättra sina ledaregenskaper hittar mer information i programlistan genom att fylla i den bifogade formuläret. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.