Keystone logo

3 Master Program i Algebra 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Naturvetenskap
 • Matematik
 • Algebra
Studiefält
 • Naturvetenskap (3)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Master Program i Algebra

  Vanligtvis slutförd inom en till två års heltid anmälan, är en magisterexamen en avancerad studierätt tillgänglig för studenter med en kandidatexamen. Beroende på programmet kan eleverna behöva slutföra en eller flera inträdesprov före införandet.

  Vad är en Master i Algebra och hur skiljer det sig från andra matematik grader? Liksom mer allmänna grader i matematik innebär en mastergrad i algebra en rigorös studie av talteori, topologi och metoder för tillämpad matematik. Studenter i denna typ av program specialiserar sig emellertid i algebra och geometri, som ofta fullbordar sin forskning inom matematisk logik. Andra studieområden som ingår i denna grad innefattar harmonisk analys, statistik, vätskedynamik, vetenskaplig beräkning och sannolikhet. Även om avhandlingsprojekt är det vanligaste alternativet för grader av denna typ, kan eleverna ha möjlighet att utveckla projekt utöver fakulteten eller lokala företag.

  När de slutar sin studie, utvecklar studenter inom detta område ofta starka beräkningskunskaper, kunskaper i en mängd matematikrelaterad programvara och överlägsna analytiska förmågor. Dessa färdigheter kan ge uthålliga fördelar för eleverna i sina karriärer och personliga liv.

  Factoringskostnader för en magisterexamen kan vara knepigt eftersom institutionen, studentens lokal, universitetets plats och studentregistreringsstatus är alla faktorer som kan leda till att priset fluktuerar. För bästa möjliga resultat ska studenterna kontakta sina potentiella skolor direkt för mer information.

  Matematikens område utgör en viktig ryggrad till många branscher och vetenskaper. Karriärmöjligheter för kandidater med avancerade kvalifikationer är betydande och kan ta elever från forskningslaboratoriet till klassrummet - eller till styrelsen. Kandidater kan vara skollärare, aktuarier, statistiker, forskare och dataanalyser, men många andra möjligheter kan vara tillgängliga inom finans och teknik.

  Matematik grader som en mästare i algebra är vanligtvis campusberoende eftersom de behöver laboratorietimmar och nära arbete med fakulteten, även om vissa program kan erbjuda online kurser som en del av läroplanen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.