Keystone logo

64 Master Program i Allmän utbildning 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Pedagogik
 • Allmän utbildning
Studiefält
 • Pedagogik (64)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Program i Allmän utbildning

  En magisterexamen är en prestation som eleverna arbetar till som en del av ett examensprogram. Denna grad sätter dem ihop som en expert på ett specialiserat område och ger möjligheter att hitta en karriär eller gå vidare mot doktorsexamen.

  Vad är en master i allmän utbildning? Det är en examen som ger programmet utexaminerar kunskapen för att driva en karriär i undervisningen. Coursework för en allmän utbildningsnivå kan innehålla instruktioner och ledarskap, klassrumsförvaltning, teknikintegration, statistik, forskningsmetoder, instruktionsdesign och bedömning och utvärdering. Studenter som är inskrivna i detta program kan förvänta sig att utöka sin förståelse av pedagogik, utbildningssystemet och metoder för att förbättra sina pedagogiska färdigheter.

  En mästare i allmän utbildning utarbetar studenter för en karriär i akademin eller att fortsätta högre utbildning i ett doktorandprogram. Magisterexamen har generellt högutvecklat planering, allmänhetens talande och ledarskapsförmåga. Dessa färdigheter kan hjälpa dem att få ett jobb efter examen.

  Faktorer som var skolan ligger och hur länge en student vill studera kan påverka de totala kostnaderna. För en fullständig uppdelning bör eleverna nå ut till skolor för mer information.

  Efter att ha fått sin mästare i allmän utbildning ska eleverna kunna arbeta inom utbildningssektorn, både privat och offentligt. Vissa karriärval inkluderar K-12 lärare, högskoleinstruktör eller professor. Vissa kan till och med hitta jobb i en företagsinställning som tränare. Det finns många möjligheter till karriärtillväxt beroende på huruvida en student väljer att genomföra ett doktorandprogram, få ett jobb i ett högskoleutbildningsprogram eller arbeta för en privatskola.

  Studenter kan hitta program på skolor över hela världen. Online kurser kan vara tillgängliga för dem med alternativa scheman eller som bor i landsbygdsområden. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.