Keystone logo

3 Master Program i Humaniorastudier Litteratur Amerikansk litteratur 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Humaniorastudier
  • Litteratur
  • Amerikansk litteratur
Studiefält
  • Humaniorastudier (3)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Humaniorastudier Litteratur Amerikansk litteratur

Master-nivå studier inkluderar slutförandet av en forskarutbildning program inriktat på ett visst ämne, som kan förbereda de studerande för att främja sina kunskaper inom ett visst område eller avancera. Program varar normalt ett till två år.

Du kanske undrar, vad är en Master i amerikansk litteratur? Denna utbildningsmöjligheterna ger omfattande utbildning inom alla områden av engelska studier. Kurser kan erbjudas i lingvistik, filologi, litteraturteori, historien om kritik, stora litterära rörelser, enskilda författare, fiktion, dramatiker, språk och identitet i medeltida England, sociologies litteratur, retorik och sammansättning, samtida författare, grammatik och stil för författare och historiska perioder.

Amerikansk litteratur eleverna får en mängd ovärderliga kunskaper, bland annat ökad förståelse av litteratur, skriva kompetens och lagarbete.Eleverna utvecklar också en solid grund i den senaste utvecklingen i litterär analys, kritik och forskning.

Program i amerikansk litteratur har internationell dragningskraft. Men eftersom det inte finns två program är densamma, kommer kostnaderna bland dem variera. Av denna anledning bör blivande studenter kontakta de som intresserar dem att få kostnads ​​förväntan detaljer.

En amerikansk litteratur magisterexamen kan leda till arbetstillfällen som är olika. Den presenterar en naturlig bana för inträde i en Ph.D. program, liksom en rad befattningar. De konstnärliga branscher blir alltmer viktiga komponenter i dagens 's ekonomi, och denna grad är en unik väg mot arbete i ett brett sortiment av discipliner inom konst, journalistik och litteratur som professorer, lärare, författare, förläggare, journalister och marknadschefer.

Universitet erbjuder fler alternativ för vuxenstuderande som gör inskrivning enklare och rättfram för behoven hos de aktiva yrkesverksamma på distans plattformar. Online klasser ger bekvämlighet och flexibilitet för studenter överallt i världen. För att hitta rätt skola för dig, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.