Keystone logo

13 Master Program i Andlighet 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Humaniorastudier
  • Teologi
  • Andlighet
Studiefält
  • Humaniorastudier (13)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Andlighet

En magisterexamen är en populär examen som studeras av studenter som vill vidareutveckla sin kunskap inom ett specifikt studieområde. Det kan erhållas helt eller deltid, vilket är fördelaktigt för dem som vill arbeta samtidigt som de främjar sin utbildning.

Vad är en mästare i andlighet? I detta program fokuserar studenterna sina studier på att fördjupa sin förståelse för andlighet. Varje läroplan varierar beroende på specifikt innehåll, men många kommer att studera nutida och klassiska andliga traditioner, figurer och rörelser. Vissa ämnen som kan studeras inkluderar klassiska kristna författare, andlighetens historia, bibliska fundament av andlighet, integration av psykologi och andlighet, och grundläggande principer för andlig riktning. Många program innehåller också kurser relaterade till förslag skrivning och forskning.

Studenter som bedriver denna examen nytta genom att de utvecklar kommunikationsförmåga som gör det möjligt för dem att presentera idéer tydligt. De lär sig också hur man arbetar som en del av ett team och hur man tänker och skriver kritiskt.

Att förstå de kostnader som är förknippade med att tjäna denna magisterexamen är viktig. Faktorer kan innehålla plats, varaktighet och uppehållstillstånd, och dessa kan variera kraftigt från ett ställe till ett annat. När studenterna har frågat om särskilda avgifter kan de också fråga om ekonomisk hjälp.

Att tjäna en magisterexamen i andlighet kan leda till en mängd olika karriärer. Vissa jobbtitlar kan innefatta andlig psykolog, minister för andlig vägledning, församlingsledare, rådgivare, högskolepresident, prästmedlem, lärare, meditationsinstruktör och uppdragsarbetare. Andlighet sträcker sig över alla gränser, så akademiker kan hitta ett jobb på alla delar av världen i olika privata och ideella organisationer.

En mästare i andlighet kan tjäna på ett antal internationella och inhemska högskolor. Vissa program är även tillgängliga online. För att lära dig vad som är tillgängligt, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.