Keystone logo

13 Master Program i Andra språk 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Språk
 • Andra språk
Studiefält
 • Språk (13)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

   Popular study format

   Popular education type

   Master Program i Andra språk

   Den som fyller en kandidatexamen kan önska att fortsätta sin utbildning med en magisterexamen. Att slutföra ett magisterprogram kan ge eleverna expertkunskaper som kan hjälpa dem att lyckas i sitt valda karriärfält.

   Vad är en master i andra språk? Denna typ av program kan fördjupa studenter på ett främmande språk och ge dem ett grepp om grammatik, så att de kan tala, läsa och skriva språket effektivt. Kurser täcker vanligtvis grammatik, historia och kultur för att ge eleverna större förståelse för hur språk fungerar. Studenter kan också studera varierande dialekter från ett visst språk för att fullt ut förstå olika kulturer.

   En magisterexamen i språk kan låta eleverna odla färdigheter som hjälper dem att utmärka sig i framtida karriärer. Kommunikation och kritiskt tänkande kan vara två viktiga kunskaper som kan låta eleverna sticka ut på arbetsplatsen. Utmärkt läsförmåga kan gynna eleverna inom något område av livet.

   En magisterexamen kan typiskt genomföras på ett till tre år, beroende på hur mycket tid en student kan ägna sig åt programmet. Eftersom varje institut har egen utbildningskostnad varierar priset på programmet från skolan till skolan.

   Studenter med ett grundligt grepp om främmande språk kan ha många spännande karriärmöjligheter tillgängliga för dem. De som studerar moderna språk kan välja att arbeta som översättare eller ambassadörer, eller de kan föredra att hitta ett jobb som arbetar med regeringen. Andra kan välja att ta positioner som lärare. Studenter som studerar gamla språk kan bli historiker, som arbetar för att förstå tidigare samhällen.

   Även om många magisterexaminer fortfarande erbjuds på campus, erkänner universiteten över hela världen behovet studenterna har större flexibilitet. För att hjälpa så många studenter som möjligt har tillgång till mastersprogram, erbjuder de flesta skolor också online kurser. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.