Keystone logo

40 Master Program i Animation 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Konststudier
 • Animation
Studiefält
 • Konststudier (40)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Animation

  En magisterexamen tar ungefär 2-3 år att slutföra, beroende på studentens schema. Detta är en tvåårig examen som vanligtvis tas efter att ett fyraårigt kandidatexamen har avslutats. Denna grad är ofta ett bra val för studenter som hoppas ha höga karriärer inom sitt område.

  Vad är en Master i Animation? När digitala medier sprider sig, har en ökning av animerade funktioner börjat trenden över hela världen. Många annonser, filmer och tv-program är beroende av animering på något sätt. Masters kurser är i allmänhet mer intensiva än kandidatexamen och kan kräva att man skapar en portfölj eller skriver en avhandling innan de avslutas. Ämnen kan inkludera allt från animationshistoria och konstkritik till att träna i motion, 3-D-tecknade karaktärsanimationer och miljöutveckling.

  Att avsluta en magisterexamen kan hjälpa till att öka elevernas kommunikationsförmåga, vilket är till hjälp när man använder meddelanden till sina skapelser. Dessutom lär eleverna kritiska tänkande färdigheter och förmågan att lösa problem snabbt, vilket kan leda till framgång i en allmänt snabb miljö.

  I denna dag och ålder kan det vara svårt att förutse hur mycket en skola kan kosta utan att göra rätt forskning. Eleverna bör förstå att varje skola är prissatt annorlunda på grund av olika faktorer, inklusive hur länge de går och där skolan är belägen.

  Eftersom en magisterexamen kan förbereda kandidaterna för att vara experter på animation och kunna utveckla sin karriär, finns det ett antal anställningsmöjligheter med en Master i Animation. En person kan bli en storyboardartist, konceptkonstnär eller karaktärsdesigner. Dessa animatörer kommer ofta fram med koncept som används i filmer och tv-program. Produktionsassistenter väljs ofta ut från denna pool.

  En MA i Animation kan tas på en rad lokala högskolor. Men om eleverna hellre inte spenderar tid på att gå till campus eller ha ett upptagen schema kan online-klasser vara tillgängliga för animering. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.