Keystone logo

3 Master Program i Anti-korruption 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Humaniorastudier
 • Etik
 • Anti-korruption
Studiefält
 • Humaniorastudier (3)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Popular education type

  Master Program i Anti-korruption

  Få en djupare förståelse för ditt ämnesområde genom att få en magisterexamen. Detta kan erhållas när grundutbildning har avslutats. En magisterexamen kräver ofta en avhandling för att få erkännande.

  Vad är en Master i Anti-Corruption? Programmet fokuserar på överensstämmelse och antikorruption som är inblandad i affärer och politik. Du kan starkt fokusera på brottslighet, efterlevnad och etik. Detta program tar vanligtvis två år att slutföra med en avhandling. I vissa av dina kurser kan du identifiera hot och risker för lagen samt lära dig att utföra interna utredningar. Du kommer sannolikt att bli utbildad att göra affärer med högsta etiska standarder.

  På detta område kan du lära dig många viktiga färdigheter som att identifiera hot mot lagen och hur man tar förebyggande åtgärder i ditt samhälle. Denna grad kan ge dig en bredare kunskap om världen och de lagar som strukturerar den, vilket leder till förbättrade kritiska tänkande färdigheter.

  Priset på en Master i Anti-Korruption är olika för de flesta skolor eller länder. Tänk på att en grundutbildning måste vara förtjänad innan du startar en magisterexamen.

  Detta mångfaldsområde kan skapa nya och spännande möjligheter. Du kan välja att arbeta som företagsadvokat eller som chefskonsulent. Du kan bli en affärsintegritet verkställande, en högt anställd som förstärker ditt företags rykte och etiska utseende. Ett annat yrke som är tillgängligt kan vara en företrädare för affärsutveckling, som hanterar problem med penningtvätt över hela världen och arbetar med strategi, försäljning och marknadsföring. Många företag har en etik och compliance program eller division du kan arbeta i.

  Anti-korruption är en karriär som behövs hela världen. Du kan hitta online kurser och program internationellt såväl som nationellt. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.