Keystone logo

33 Master Program i Antikens historia 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Humaniorastudier
 • Historia
 • Antikens historia
Studiefält
 • Humaniorastudier (33)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Antikens historia

  En magisterexamen är ett avancerat utbildningsprogram för studenter som är helt engagerade i deras fält. De flesta program tar ytterligare två år av heltidsstudier för att slutföra och kräva att studenter lämnar ett slutprojekt.

  Så vad är en mästare i antikens historia? Dessa program utvecklar en studerandes förståelse av tidigare samhällen. Avancerade kurser i historien fokuserar normalt på klassiska grekiska och romerska civilisationer. Eleverna kan lära sig hur gamla imperier bildade den moderna världen och påverkat politik, religion, vetenskap, konst och filosofi. Graduate studenter kan behöva göra egen forskning genom att granska historiska dokument och analysera nya fynd i arkeologi. Eleverna kan lära sig att kritiskt utvärdera bevis och utveckla sina egna idéer om det gamla livet.

  Kandidater får en djupare förståelse för utformningen av den moderna världen. Denna grundläggande kunskap möjliggör analys av aktuell politik, lag och internationella relationer.Eleverna lär sig forskningsfärdigheter som ger dem möjlighet att lokalisera och kritisera dold information. Många förbättrar sina skriv- och talförmåga också.

  Varje program är annorlunda, och kostnaderna kan variera dramatiskt beroende på universitetet. Studenter uppmanas att kontakta antagningsavdelningar för detaljer. Online-universitet är vanligtvis billigare, eftersom eleverna inte behöver betala för transport eller extra levnadskostnader i samband med traditionella universitet.

  En doktorand med avancerad examen i antika historier kan ofta hitta arbete som lärare. Det kan finnas möjligheter att undervisa på flera nivåer i utbildningssystemet. Förutom att arbeta framför elever i ett klassrum, hjälper vissa studenter att utveckla läroplanen. De kan analysera, redigera och skriva nytt material. Dessa färdigheter kan översättas till multimediemarknaderna, och vissa akademiker hittar arbete som författare eller konsulter för publikationer och underhållningsprojekt.Kandidater kan också arbeta i museer som kuratorer eller låna sin expertis till forskningsprojekt.

  Det är viktigt att överväga så många alternativ som möjligt innan man bestämmer sig för en specifik studieperiod. Många onlineprogram erbjuder samma utbildningsnivå som traditionella grader men med större flexibilitet. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.