Keystone logo

14 Master Program i Arbetsrelationer 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Studier i administration
 • Personaladministration (HR)
 • Arbetsrelationer
Studiefält
 • Studier i administration (14)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Arbetsrelationer

  En magisterexamen uppnås efter en student slutför specifika moduler och krav, ofta med en presentation av en skriftlig avhandling eller projekt. Dessa program kan vara inriktad mot studenter som kommer direkt från en grundutbildning eller mot proffs som försöker förbättra sina anställningsmöjligheter.

  &nbsp

  Med en förståelse för mastersprogram i allmänhet, kan man fråga, "Vad är en Master i Employment Relations?" Dessa program omfattar vanligtvis ämnen som human resource management, arbetsmarknadsrelationer, medarbetarutveckling, utveckling av pensionsstiftelser, arbetskraft och arbetsrätt, rekrytering och utbildning, kollektiva förhandlingar färdigheter, och den tekniska undersökningen av sociala interaktioner. Dessa ämnen åtföljs av en mängd relaterade färdigheter i skapandet och tillämpningen av de ämnen.

  &nbsp

  Studenter i programmen njuta av många fördelar såsom möjligheten att arbeta med personer som redan framgångsrikt tränar dessa kunskaper och instruktörer som har blivit experter i branschen. Vid examen, är studenterna väl förberedda med en hög anställningsbarhet. De har kompetens som krävs för processerna för yrkesmässig integration och en medvetenhet om nuvarande och framtida arbetsmarknadspolitik, vilket accentueras av förmågan att lösa problem och skapa lösningar.

  &nbsp

  Kostnaderna för att delta i dessa program kan påverkas av många saker, till exempel där skolan är belägen. Eftersom dessa institutioner finns över hela världen, bör den intresserade individen kontakta skolan direkt efter specifik information.

  &nbsp

  Efter examen, individer som har avslutat programmet kan ofta gå direkt in i arbeten såsom en personaldirektör, personalchef, ersättningar och förmåner chef, kontrakts förhandlare, och arbetsrelationer chefer. Andra karriär ansvarsområden kan omfatta förvaltning av mångfald på arbetsplatsen eller internationella anställningsförhållanden. Med denna avancerade examen, akademiker finner positioner med lokala företag eller med internationella företag.

  &nbsp

  Om du är intresserad av att delta i en Master i Employment Relations programmet, fyll i ett eller flera av de ledande former i vårt program notering. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.