Keystone logo

53 Master Program i Arkeologi 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Humaniorastudier
 • Arkeologi
Studiefält
 • Humaniorastudier (53)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Program i Arkeologi

  En mästare 's examen är en möjlighet för akademiker att specialisera sig inom ett ämnesområde. Slutföra examen ofta innebär att man tar ett antal obligatoriska kurser och genomföra ett enskilt forskningsprojekt.

  Vad är en Master i arkeologi? Arkeologi är kartläggningen av människans historia genom studier av fysiska artefakter. Mästare 's examensstuderande på detta område har ganska lite att lära, inklusive schaktteknik. Innan delta vid en utgrävning arbetsplats, måste eleverna finslipa de tekniska arbetsplats färdigheter som ger dem möjlighet att noggrant avslöja och korrekt bevara artefakter. Programmet läroplanen kan också innebära kurser i mänsklighetens historia, antropologi och konsthistoria. De studenter som funderar på att fokusera sina karriärer på ett visst geografiskt område kan också behöva ta regionala studier klasser.

  Den tydligaste fördelen med denna väg studie är möjligheten det ger eleverna att avslöja historien.Arkeologi kan vara mycket givande arbete, särskilt när det gäller att schaktning och tolka antika föremål. De kurser av dessa program ger ofta eleverna en hel del fältforskning tid, vilket ger dem en känsla för denna perk av disciplin.

  När det gäller kostnaden för att erhålla en master 's examen i arkeologi, skolor varierar i allmänhet i fråga om kostnader. Om du vill fråga om ett program 's undervisning och anmälningsavgifter, kontakta antagningsenheten direkt.

  En Master i arkeologi förbereder studenterna för att belöna arbete i de gemensamma områdena arkeologi och historia. Bortsett från att arbeta som arkeologer kan utexaminerade fortsätta att göra karriär som forsknings historiker, professorer och museiansvariga. Dessa är intellektuellt stimulerande och engagerande yrken som kräver en hög kompetens och en Master i arkeologi ger en idealisk grund för dessa yrken.

  Studenter som är intresserade av att lära mer om de många arkeologi program runt om i världen kan börja sin forskning med vår sökbara databas. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.