Keystone logo

237 Master Program i Artificiell intelligens 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Teknologistudier
 • Artificiell intelligens
Studiefält
 • Teknologistudier (237)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

   Master Program i Artificiell intelligens

   Inskrivning i ett magisterprogram efter att ha erhållit en kandidatexamen kan ge studenterna avancerad kunskap inom ämnen som förbättrar sina karriärer. Denna grad kan kvalificera studenter som experter på sina valda områden och göra dem kvalificerade för ett bredare urval av högbetalande jobb än om de bara har en kandidatexamen.

   Vad är en mästare i artificiell intelligens? Det är ett program för att ge eleverna en djupare förståelse för teknik och hur man tillämpar logik för att skapa artificiell intelligens. Studenter kan studera mekanik som teknik och robotik samtidigt som de deltar i kurser som utforskar principer för logik, programmering och intelligens. Varje kurs ger vanligtvis eleverna en fördjupad kunskap om en aspekt av maskininlärning och lär dem att skapa och programmera unika projekt för det artificiella intelligensfältet.

   Många färdigheter kan utvecklas under ett magisterprogram som kan leda till högt betalande jobb och karriärutvecklingar i framtiden. Eleverna kan utveckla kritiska tänkande och tekniska färdigheter som hjälper dem att utmärka sig inom sitt karriärområde, och de kan också lära sig viktiga problemlösningsförmågor.

   Eftersom det kan ta var som helst från ett till tre år för att slutföra en magisterexamen, varierar kostnaden drastiskt. Varje skola är annorlunda och har sin egen uppsättning studieavgifter, och läget för klasserna kan också påverka priset.

   Fältet för artificiell intelligens är relativt ny och spännande, och ett antal intressanta karriärer är tillgängliga för dem med rätt grad. Vissa studenter kan välja att arbeta som mjukvaruutstruktörer, medan andra föredrar karriärer som analytiker. Många hittar positioner som utvecklare. Jobb som arbetar med maskininlärningsprogram kan också vara tillgängliga, och nya karriärmöjligheter fortsätter att dyka upp som marknaden expanderar.

   Att balansera personliga liv med utbildning är en utmaning för många studenter. Ett antal universitet har börjat erbjuda online-klasser för att ge studenterna den flexibilitet de behöver för att lyckas. För att hitta ett universitet som tillgodoser dina behov, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.