Keystone logo

4 Master Program i Asiatisk företagsverksamhet 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Företagsekonomi
  • Internationella affärer
  • Asiatisk företagsverksamhet
Studiefält
  • Företagsekonomi (4)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Asiatisk företagsverksamhet

Att erhålla en masterexamen ger studenterna möjlighet att avancera sina karriärer inom specialområdena med utökad kompetens och kunskap. Att slutföra ett program kräver vanligtvis en till två års studier.

Vad är en mästare i asiatisk verksamhet? Dessa program bygger på förvaltning, administrativ och strategisk kompetens som krävs för en karriär på internationella och asiatiska marknader. Studenterna kan välja kurser med inriktning på grundläggande studier av globala ekonomier, starthantering, internationella lagar, ekonomi och personalhantering. Koncentrerade kursämnen inom asiatiska företagsstudier omfattar tvärkulturell ledning, Asiatiska nationer, regionala frågor, digital marknadsföring, social media, logistik, affärsjuridik och förvaltning i Stilla havet. Studenter kan också få möjlighet att anmäla sig till språkkurser och praktikprogram.

Att slutföra ett program i asiatisk verksamhet kan erbjuda eleverna ett brett utbud av fördelaktiga färdigheter. Att mastera forskningsmetoder, ha en stark förståelse för sociala och politiska system på global nivå och vara kunnig för att kommunicera med andra företagsledare är alla starka förmågor som kan hjälpa akademiker när de söker lönsamma karriärer.

Kostnaden för att ta ett program kan variera beroende på institutionens och kursvalet. Projektiva studenter intresserade av ett visst program bör nå ut till specifika skolor för att lära sig mer om kostnader, förutsättningar och andra krav.

En master i asiatisk verksamhet ger studenterna specialkunskaper i asiatiska regioner och många möjliga internationella karriärvägar. Efter examen kan enskilda personer förvänta sig att hitta potentiella arbetstillfällen som tolkar, finansiella konsulter, affärsanalytiker, företagsrådgivare, lobbyister, forskare, PR-specialister, försäljningschefer, marknadsföringsspecialister, diplomater, utländska korrespondenter, arbetstagare för gemenskapsrelationer, internationella relationer och utvecklingsdirektörer inom asiatiska marknader.

Studenter med begränsad tillgång eller upptagen scheman kan hitta deltid och kursalternativ på nätet. För att börja söka efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.