Keystone logo

27 Master Program i Naturvetenskap Rymdvetenskap Astrofysik 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Naturvetenskap
  • Rymdvetenskap
  • Astrofysik
Studiefält
  • Naturvetenskap (27)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Naturvetenskap Rymdvetenskap Astrofysik

För studenter som vill fortsätta sin formella utbildning utöver en kandidatexamen, en magisterexamen ett populärt alternativ. Denna typ av program gräver djupare i den föredragna område av studien och typiskt tar ungefär två till fyra år att slutföra.

Vad är en Master i astrofysik? En Master i astrofysik är en strukturerad, forskningsinriktad program som tillåter eleverna att mer fullständigt utveckla sin kunskap om universum och fysik i en dynamisk miljö. Typiska kurser omfattar ämnen såsom hög energi astrofysik och dynamik, astrofysikaliska objekt och rymdplasma, kosmologi, observations mjukvaruutveckling, och aktuella frågor och händelser i astrofysik. Studenter i programmet slutföra högspecialiserade forskningsprojekt som kan sträcker sig över flera terminer. Detta program är en lämplig förberedelse för studenter som är intresserade av att få en doktorsexamen och de som är intresserade av att bli college professorer.

Utexaminerade kommer att ha utvecklat kompetens att utmärka sig på oberoende forskning inom sina önskade fält. En magisterexamen kommer att ge dem fördelen när du söker efter ett jobb i astrofysik. Studenter med denna grad kommer att ha lärt sig hur man interagerar med professorer från hela världen och nätverk för framtida karriär och forskningsmöjligheter.

Kostnaden för detta program kommer att bero på den institution och strukturen hos den speciella programmet. Antagningen är tillgänglig för att svara på frågor som inte besvaras på skolans hemsida. Tillräcklig forskning kommer att hjälpa studenten att göra ett välgrundat beslut.

Många akademiker väljer att fortsätta och fullfölja doktorsexamen i astronomi och sedan säkra anställningar som professorer på universitet över hela världen. Det finns en stark överlappning för karriärer bygger på astronomi och de som är baserade på astrofysik.Ytterligare karriär omfattar forskarassistenter, gymnasielärare, och utvecklare av nya och förbättrade astronomiska instrument.

En Master of astrofysik kräver både passion och engagemang. Det är viktigt för intresserade studenter att aktivt undersöka olika program för att se till att den de väljer kommer att vara av störst intresse för dem och sätta dem på rätt karriärväg. Om du vill veta mer, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan i ditt val genom att fylla i täten form.