Keystone logo

37 Master Program i Automation/autonoma system 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Teknologistudier
 • Automatisering
 • Automation/autonoma system
Studiefält
 • Teknologistudier (37)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Automation/autonoma system

  Studenter som är intresserade av teknik och automatisering av system genom programmering ofta väljer att föra en magisterexamen i automationssystem / autonoma system. Denna forskarutbildning förbereder ingenjörer att tillämpa sina kunskaper för att automatiskt system utformning och förvaltning.

  Vad är en Master i Automation / Autonomous Systems? En magisterexamen i automations- och autonoma system delas ut för slutförande av en forskarutbildning program i ett fält som fokuserar på automatiserat system design och implementation. De kurser fokuserar på skapandet av intelligenta system genom robotik och datorprogrammering. Studenter i programmet lär sig att tillämpa sina tekniska och datorprogrammeringskunskaper för att datorstödd design och utveckling av mekaniserade processer. Kursdeltagarna kan förvänta omfattande utbildning på forskning, planering och genomförande autonoma system som utnyttjar robotteknik eller datorintegrerad tillverkning.

  Det finns många fördelar med att tjäna denna examen för studenter från många akademiska eller yrkesmässiga bakgrunder. Graden expanderar grund eller yrkesmässiga ingenjörs eller informationssystem kunskap om robotik och datoriserade system och förbereder deltagarna för karriärer i automatiserade system utformning och förvaltning. Eleverna kan använda programmet för att vässa sina kunskaper i ett visst område i automatisering som håller deras intresse eller gynnar sina karriärmål.

  Programmet Kostnaden varierar beroende på universitetet. Varje institution kommer att ha sina egna programkrav för kostnad och varaktighet, men de flesta program tar ungefär två år att slutföra. Blivande studenter bör forskning varje institutions riktlinjer och krav.

  Utexaminerade i den automatiserade systemteknik fält är i hög efterfrågan från många olika typer av organisationer.Studenter som fullföljer programmet är utrustade för att börja en karriär inom tillverkningsautomation och kvalitetskontroll, bioteknik, arkitektur, industridesign, medicin, telekommunikation, transportsystem, flygteknik och flyg teknik, och många andra utmanande miljöer. Karriärer inom dessa områden tillåta elever att utforma och kontrollsystem med de bästa metoderna för att uppnå en effektiv produktion, kommunikation, rörelse och andra vägar till effektivitet genom automatisering.

  Det finns många internationella alternativ för studenter som är intresserade av detta magisterprogram. Vår omfattande databas kan rikta studenter till institutioner som erbjuder programmet tillsammans med ytterligare information om krav och varaktighet. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.