Keystone logo

163 Master Program i Automatisering 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Teknologistudier
 • Automatisering
Studiefält
 • Teknologistudier (163)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Automatisering

  Studenter med teknik, elektronik och kommunikation bakgrunder beslutar ofta att främja sina studier genom att driva en magisterexamen inom automation. Vissa teknologer vill ta nästa steg från grundutbildning mot doktorsexamen. Andra studenter använder denna forskarutbildning för att ytterligare fokusera sina studier inom teknik med kurser som kommer att avancera deras specifika karriär intressen inom automation och robotteknik.

  Vad är en Master i Automation? Denna examen är en bro till en karriär inom automationsteknik eller doktorsexamen studier i automation och robotteknik. Ingenjörer inom robotik är i hög efterfrågan, och fältet förväntas expandera. Studenter som går in detta program kommer forska robotik och hur mekanisering kan tillämpas på processer inom områden som detaljhandel, transport, tillverkning, medicin och flygteknik. I programmet ingår ett stort fokus på projekt och utbildning för att bygga robotutvecklings.

  Studenter intresserade av robotteknik och ingenjörs dra nytta av en Master i Automation genom att vässa sina ingenjörskunskaper med en mer specifik inriktning på robotteknik. Det här programmet erbjuder djupgående automation design och utveckling utbildning, användbar för avancerade positioner i branscher som är beroende av mekanisering. Det förbereder också ingenjörer med grundutbildningsprogram grader för doktorandarbete i automatiserade maskiner.

  Kostnaden för masterprogrammet beror på institutionen. Programmet tar vanligtvis mellan ett och tre år att slutföra. Studenter som är intresserade av att fullfölja denna kurser bör noggrant undersöka varje institution att hitta ett program som passar deras ekonomiska och kurskrav längd.

  Som ingenjörer i robotik området är i hög efterfrågan, Studenter som genomför kurser inom automation kommer att ha en mängd olika yrkesval.Akademiker kan välja att gå in forsknings- och utvecklingspositioner, eller är chef automatisering i fabriker, transportsystem, storskaliga byggprojekt, militära projekt eller flygteknik och rymdprogram. Automationsingenjörer design och hantera robotar som hjälper människor, utföra livrädd uppgifter i farliga situationer, bygga fartyg, styr trafiken och flyga obemannade hantverk, bland många andra revolutionära program.

  Intresserade elever hittar flera internationella program som erbjuder en examen inom automation i vår omfattande databas. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.