Keystone logo

Master Program i Bakning 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Livsmedelsvetenskap
  • Matlagningskonst
Studiefält
  • Livsmedelsvetenskap (0)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Inga program uppfyller dina sökkriterier. Förfina dina filter.

Clear filters

Popular education type

Master Program i Bakning

Magisterexamen erbjuder eleverna möjlighet att avancera sin karriär med intensiv utbildning. Till skillnad från grundkurs tenderar masterprogrammen att involvera ett tyngre fokus på verkliga projekt och forskning.

Vad är en master i bakning? Detta kulinariska program innefattar vanligtvis teknikbaserad träning samt en stark teoretisk bakgrund för att främja kreativitet i köket. Studenter kan studera de historiska och kulturella användningarna av bakverk medan de lär sig hur man producerar några av de sötaste och mest moderna matvarorna från hela världen. Dessutom kan eleverna få den praktiska affärsverksamheten som krävs för att lyckas i ett gästfrihetskontext genom att skapa säkra och effektiva arbetsmiljöer. På grund av det här fältets praktiska karaktär innefattar programmen ofta en större del av praktik eller praktikupplevelse för kurser, men det kan variera från institution till institution.

Studerande bakning på avancerad nivå ger kandidater med många kompetensförmågor som tidshantering, tekniker på baksidan av expertnivå och företagskunskaper. Dessa förmågor kan hjälpa utexaminerade leda matpaketet nu och i framtiden samt stödja deras ekonomisk förvaltningskunskap.

Utrustning, material, plats och programvaraktighet är bara några av de många möjliga kostnadsfaktorer som studenterna bör överväga. För den mest exakta finansiella informationen bör potentiella elever nå ut till sina programintyg eller bursarkontor.

Avancerad utbildning i bakning kan ge möjlighet till karriär både nära och långt. Studenter kan fortsätta att hitta anställning inom områdena gästfrihet, hälsovård och utbildning. Kombinationen av praktisk träning och affärsfokus kan göra det möjligt för studenter att framgångsrikt driva egna företag eller delta i större organisationer som konditorkockar, mästerbagare, bröllopskaktsdesigners, konditorivaror och andra relaterade ställningar.

Eftersom en master i bakverk medför så mycket hands-on aktivitet, kommer de flesta kurser att vara färdiga på campus. Vissa program kan emellertid erbjuda avlägsna alternativ för de teoretiska eller föreläsningsfokuserade kursen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.