Keystone logo

13 Master Program i Barn utveckling 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Pedagogik
 • Förskoledidaktik
 • Barn utveckling
Studiefält
 • Pedagogik (13)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Barn utveckling

  Den fortbildning som ges av en magisterexamen kan ge en karriärstegeuppsättning tillsammans med att nya dörrar öppnas i anställning. För dem som söker doktorsexamen är en magisterexamen nästa steg i den processen.

  Vad är en mästare i barnutveckling? Den utökade utbildningen ger studenterna möjlighet att arbeta bättre med barn under sex år. Att förändra familjedynamik och sociala situationer tillsammans med ständigt utvecklade framsteg inom vetenskapen kräver alternativa tillvägagångssätt för utvecklingen av den tidiga barndomen. Möjligheten att övervaka barn för potentiella brister och risker tidigt i utvecklingen är viktigt för att säkerställa att deras maximala potential nås socialt, fysiskt och mentalt.

  Fördelarna med en mästare i barnutveckling går långt utöver den tidiga barndomsmiljön. Studenter som arbetar i denna grad dra nytta av effektiv forskning, planering och möjlighet att diagnostisera små barn. Dessa färdigheter kan hjälpa till med familjeutveckling, barnuppfödning och bättre övergripande gemenskapspraxis.

  Kostnaden för en Master i Child Development beror på programmet och platsen, men vanligtvis kan programmet slutföras på ett till två år, samtidigt som man behåller nuvarande anställning. Om du tar en noggrann titt på skolans hemsida eller pratar med en inskrivnings specialist kommer du att utrusta intresserade personer med ytterligare information för att fatta ett välgrundat beslut.

  En mästare i barnutveckling öppnar dörren till en mängd olika jobb. Utbildningssystemet har stor nytta av studenter som håller denna examen genom att få lärare, skoladministratörer och skolrådgivare. Dessutom har programutexaminerade också blivit socialarbetare, samhällsorganisatörer, barns beteendepsykologer, ungdomsadministratörer och barn- och ungdomspolitiska förespråkar för att nämna flera alternativ. Att arbeta med familjer och barn kan vara en mycket givande karriär med obegränsad potential.

  Både online och personliga lektioner finns tillgängliga runt om i världen, beroende på vilket universitet som helst. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.