Keystone logo

Master Program i Barnomsorg 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Livsfärdigheter
  • barnomsorg
Studiefält
  • Livsfärdigheter (0)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Inga program uppfyller dina sökkriterier. Förfina dina filter.

Clear filters

Popular education type

Master Program i Barnomsorg

Med en magisterexamen kan eleverna öka karriärtillväxtpotentialen eller förbereda sig för akademiska syften. De flesta program tar ett till två år för att slutföra och fokusera på ett enskilt ämne.

Vad är en mästare i barnomsorg? Programmet fokuserar i allmänhet på att ta hand om små barn och spädbarn under sex år. Kursarbetet omfattar vanligtvis daghem och tekniker för att hålla barnen trygga och engagerade. Studenter kan välja mellan valmöjligheter för att individualisera sina klasser till sina specifika karriärmål. Under programmet kan eleverna lära sig sätt att intervenera, upptäcka och diagnostisera olika förändringar och patologier som kan uppstå i ett barns tidiga år. Programmen erbjuder i allmänhet olika karriärvägar för studenter intresserade av att utveckla sin kunskap om barnomsorg.

I denna typ av program kan professorer uppmuntra sina elever att utveckla kritiska analysfärdigheter för forskning. Utvidga bortom klassrummet kan kritisk analys hjälpa enskilda att fatta bättre beslut i sina personliga och professionella liv. Förbättrade samråd och ledarskapsförmåga kan tillämpas på arbetsplatser, interpersonella relationer och interaktioner inom ett samhälle.

Examensprogram varierar i kostnad beroende på plats och institution. Eleverna bör undersöka de tillgängliga alternativen för att bestämma det bästa programmet till den mest överkomliga kostnaden.

En master i barnomsorg kan förbereda studenterna för karriärvägar i undervisning, mentorskap och socialt arbete. En doktorand kan hitta ett jobb som familjemedarbetare, förespråka för handikappade barn eller fostervårdsledare. Vissa akademiker har gått in i den offentliga förvaltningen för att förespråka politik och rutiner som gynnar små barn och deras familjer. Vissa har också gått in på humanitärt arbete för att hjälpa och stödja missgynnade familjer och barn i sina samhällen.

Få en examen med den flexibilitet som erbjuds av ett online-program eller ansikte mot ansikte interaktion av ett lokalt universitet. Börja söka efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.