Keystone logo

113 Master Program i Big Data 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Teknologistudier
  • Informationsteknologi
  • Big Data
Studiefält
  • Teknologistudier (113)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Big Data

Magisterexamina är akademiska certifieringar som ges till elever som fullföljer en graduate-nivå utbildningsprogrammet. När du har din magisterexamen, kan du driva en doktorsexamen eller starta din karriär.

Vad är en Master i Big Data? Varje dag är massdatamängder som genereras över hela världen, och det åligger skickliga analytiker att tolka genom dessa uppgifter, lokalisera värdefull information och bortser meningslös skräp. En examen i stora data hjälper dig att behärska de kunskaper som behövs för att bli en analytiker och lär dig grunderna för dataanalys. Några av de grundläggande kurser i programmet inkluderar matematik, data konstruktion, projektledning och prediktiv analys. Under dina studier, lär du dig också hur man navigerar och förstå en mängd data-gruvdriftsteknik.

Många branscher, från regeringen att detaljhandeln, använda Data analyser för att fatta bättre affärsbeslut.Den magisterprogram lär dig hur du använder i var och en av dessa branscher. En sådan funktion hjälper dig att stå ut från dina konkurrenter när de ansöker om en position.

Beroende på skolan och landet tar en magisterexamen ungefär ett till två år att förvärva. Undervisning och avgifter varierar också, men du kan kontakta din högskola för att fastställa den exakta kostnaden för registrering.

Dataanalyser är av avgörande betydelse för en rad olika branscher. När du har din examen, är du kvalificerad att arbeta inom kommunikation, finans, hälsovård, tillverkning, regering, och ett sortiment av andra områden. En magisterexamen i stora uppgifter förbereder dig också för en position i förvaltningen, den allmänna ordningen, och teknik. Medan många akademiker väljer att bli data analytiker, andra väljer att bli företagare analytiker, dataarkitekter, systemanalytiker och business intelligence utvecklare.Big data är en värdefull resurs för arbetsgivarna, och en utbildningsbakgrund i ämnet sticker ut positivt på ett CV.

Skolor över hela världen erbjuder magisterprogram i stora uppgifter, och online-kurser är också ett alternativ. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan i ditt val genom att fylla i täten form.