Keystone logo

2 Master Program i Bildjournalistik 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Journalistik och masskommunikation
 • Journalistik
 • Bildjournalistik
Studiefält
 • Journalistik och masskommunikation (2)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Popular study format

  Popular education type

  Master Program i Bildjournalistik

  Ofta används för att få fördjupad kunskap och färdigheter inom ett visst område, kvalificerar en magisterexamen studenter för jobb högre nivå än kandidatexamen. Standarden tid det tar att slutföra läroplanen och andra krav är från ett till tre år, beroende på den särskilda studier.

  Vad är en Master i Photojournalism? En Master i Photojournalism innebär avancerade mediestudier med tonvikt på fotografi och journalistik. Erbjuder avancerade kurser på visuellt berättande, och rapportering och skriva artiklar för publicering, denna typ av examen kvalificerar eleverna att arbeta i en mängd olika kommunikation och medierelaterade positioner. En intensiv fokus ligger på praktiska färdigheter i skytte och utforma fotografiska projekt, samt redigering och publicering genom olika typer av media.

  Fördelarna med att få en Master i Photojournalism inkluderar en bred kompetens i de senaste metoderna inom fotografi och kanske det snabbväxande området för digitala media. En student kommer in på området med en stark önskan att förmedla aktuella händelser och kommer att förbättra sin kommunikationsämneskategorier för att förbereda för karriärer som tjänar allmänheten i små samhällen till den globala scenen.

  Faktorer som kan bestämmer kostnaderna för dessa program är plats, programmets löptid och typ av läroplanen. Vad du kan förvänta dig att betala kommer att variera kraftigt mellan skolor. Det är viktigt att forskning väl och kontakta administrationskontor dina potentiella högskolor om du har några frågor.

  Yrken inom bildjournalistik är allmänt tillgängliga över hela världen. Kvalitet yrkesverksamma efterfrågas från små tidningar till stora publikationer och medier.En typisk titel skulle vara en fotograf, men kan nå in i olika karriärer såsom digitala redaktörer eller andra nya mediebranschen. Du kan också räkna med att avancera snabbare om du är villig att resa. Dessa positioner erbjuds genom större medier.

  Bildjournalistik program finns på universitet runt om i världen. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.