Keystone logo

31 Master Program i Biologisk mångfald 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Biovetenskap
 • Biologisk mångfald
Studiefält
 • Biovetenskap (31)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Program i Biologisk mångfald

  En civilingenjör är en avancerad examen som kan tjäna på ungefär två års skolgång efter ett kandidatexamen. För många studenter är det en kulmination av år av studier och arbete, vilket kan leda till otroliga pedagogiska och professionella möjligheter.

  Vad är en MSc i biologisk mångfald? Detta utbildningsprogram hjälper eleverna att förstå hur de olika ekosystemen som finns i vår värld påverkar både mänskliga och vilda populationer. Eleverna lär sig också hur man hanterar och skyddar dessa ekosystem. Möjliga kurser kan omfatta utveckling och biologisk mångfald, ekosystemhälsa och hållbarhet, bevarandeetik, miljölagstiftning och klimatpolitik. Vissa MSc-program kräver också att eleverna slutför en avhandling eller ett slutligt forskningsprojekt för att slutföra sina examens krav.

  Att tjäna en MSc kan vara fördelaktig för studenterna, eftersom de lär sig hur man använder avancerade vetenskapliga tekniker för att bättre förstå världen.Eleverna upptäcker också nya sätt att titta på och lösa problem, vilket kan hjälpa studenter att bli oumbärliga i sin framtida karriär.

  Kostnaden för att få en MSc kan variera för varje elev, eftersom faktorer som skolans placering och programmets längd kan påverka slutkursen. Studenter intresserade av att tjäna denna grad rekommenderas att undersöka sin potentiella skola för att förstå den ekonomiska skyldigheten för sin utbildning.

  Studenter som examinerar med en civilingenjör i biologisk mångfald är ofta väl lämpade för karriär inom utbildning, bevarande, ekoturism, vetenskap, forskning och samråd. Möjliga jobbtitel inkluderar bevarandevaktare, fältundersökningsarbetare, ekolog, hydrologist, miljöpedagog, djurhållare och bevarandeofficer. Vissa akademiker kan välja att fortsätta sin utbildning och tjäna en doktorand att bli högkvalificerade experter på deras område.

  Om du är intresserad av att skydda människor, miljö och djurliv som utveckling fortsätter runt om i världen, kan den här graden vara en bra passform för dig. För mer information, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.