Keystone logo

3 Master Program i Sjukvård Hälsovårdsteknik Bioteknik 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Sjukvård
  • Hälsovårdsteknik
  • Bioteknik
Studiefält
  • Sjukvård (3)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular study format

Popular education type

Master Program i Sjukvård Hälsovårdsteknik Bioteknik

Att hitta en tillfredsställande karriär som betalar bra kan vara en utmanande uppgift. En magisterexamen är ett bra sätt att ge dig en fördel i det området. En avancerad examen kan öppna nya dörrar på din karriärväg som du kanske aldrig har trott möjligt.

Vad är en Master i bioengineering? En examen i denna disciplin är inriktad mot studenter som redan har en grund i naturvetenskapen. Det handlar om att undersöka biologiska funktioner och lära sig att tillämpa den kunskapen på nya och innovativa sätt. Det är möjligt att specialisera sig inom områden som mikrobiell bioteknik eller jordbruksbioteknik. Detta är en utmärkt grad för studenter som vill göra egna bidrag till vetenskaplig utveckling.

En master i bioengineering erbjuder ett utmärkt tillfälle att delta i verklig vetenskaplig forskning. Eleverna kan lära sig att tillämpa den vetenskapliga metoden på sina ansträngningar och att arbeta med andra i ett sammanhang av forskning och tillämpning, få de färdigheter som behövs för att tillämpa vetenskapliga teorier på praktiska tillämpningar och utveckla sin professionella karriär.

Kostnaden för en Master i bioengineering kan variera med plats och land. Kontrollera skolavgifterna för skolorna du är intresserad av. I de flesta fall är detta ett tvåårigt program, men det är kortare.

Det finns många fascinerande jobbmöjligheter i samband med bioengineering. Bioengineers kan hitta positioner inom militären, sjukhus och andra laboratorieinställningar. Det är också möjligt att bli forskningsassistent eller professor vid ett universitet. Forskningsanläggningar runt om i världen bedriver arbete inom bioengineering och har behov av forskare. En master i bioengineering kan vara grunden för en livstid för vetenskaplig utforskning.

Det finns många ackrediterade institutioner för att tjäna en Master i Bioengineering, tillgänglig lokalt och globalt. Många av dessa är program på campus och har vissa laboratoriekrav. För att komma igång, leta efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.