Keystone logo

33 Master Program i Bolagsstyrning 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Studier i management
 • Bolagsstyrning
Studiefält
 • Studier i management (33)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

   Master Program i Bolagsstyrning

   Studenter som söker ledande positioner inom näringslivet finner få en Master i Corporate Governance en idealisk lösning. Denna grad ger en omfattande kunskap relaterad till företagens rutiner, vilket är viktigt för att balansera intressena hos alla inblandade parter, från intressenter till kunder.

   När frågar vad som är en Master i bolagsstyrning ska eleverna vara medvetna om de många aspekterna av sådana grader. Kurser kommer att fokusera på ett antal viktiga kunskapsområden, bland annat företagsekonomi från ett globalt perspektiv. Klasser kommer att genomföras av branschfolk att bäst ge en verklig perspektiv till eleverna. Studier kommer att omfatta alla aspekter av bolagsstyrning, från genomförandet av viktiga politikområden för att följa upp rutiner.

   Tack vare betoningen på globala frågor, akademiker med en examen i bolagsstyrning kan se fram emot arbetstillfällen över hela världen.Detta presenterar ett antal spännande utsikter med högprofilerade företag som söker kandidater väl bevandrade i företags förfaranden. Jobb finns inom många branscher, och kvalificerade kandidater kan förvänta lukrativa och givande karriärer inom detta område.

   Beroende på ett antal faktorer, kan undervisning kostnader variera ganska lite från skola till skola. För att bäst avgöra den totala kostnaden bedriver en master 's examen, bör en student kontakta institutionen direkt att få en korrekt siffra.

   Det finns ett antal stora karriärer tillgängliga för dem som tjänar en mästare på detta ämnesområde. Analytiker befattningar innebär spårning och forskning i ett företag 's nuvarande koncernpolicies, medan projektledare kan hjälpa en organisation att genomföra ett åtagande och se igenom det till slut, från att övervaka ett team för att hålla intressenter informerade under hela.Sysselsättningsmöjligheterna finns inom både den offentliga och den privata sektorn, och kandidater kan hitta lämpligt arbete på olika platser över hela världen.

   Vissa faktorer kan göra det svårt för många studenter att fysiskt deltog klasser. Lyckligtvis är uppkopplad kurser tillgängliga över hela världen, och därigenom ger varje elev tillgång till utbildning av hög kvalitet. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.